Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kalastuskärpänen koukuttaa koululaisia

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Kalastuskärpänen koukuttaa koululaisia

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 14:13
Julkaisija: Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Valtakunnallinen kalastuspäivä kokoaa koululaiset tarraamaan vapaan 18. toukokuuta. Ympäri Suomen järjestettävissä tapahtumissa opastetaan kalastuksen saloihin niin teorian kuin käytännönkin osalta. Vuoden teemana on ”Koulusta kalaan!”

Kalastuspäivän aikana Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön piirit ja kalaseurat yhteistyökumppaneineen jakavat parasta asiantuntemustaan onnistuneeseen kalaretkeen. Päivän aikana tutustutaan muun muassa erilaisiin kalastusvälineisiin ja -menetelmiin, kaloihin sekä luonnossa liikkumiseen. Viime vuonna kalastuspäivän nimissä järjestettiin 47 tapahtumaa 42 paikkakunnalla ja niihin osallistui vajaa 9 000 koululaista ja nuorta.

Valtakunnallisen kalastuspäivän päätapahtuma järjestetään Järvenpäässä Tuusulanjärven rannalla. Päätapahtuma onkin jo täyteen buukattu, mutta muissa tapahtumissa on vielä tilaa. Tapahtumien luettelo täydentyy kevään aikana ja sitä voi seurata osoitteessa www.vapaa-ajankalastaja.fi => Valtakunnallinen kalastuspäivä. Pohjois-Suomessa osa tapahtumista järjestetään paikallisista olosuhteista johtuen elokuussa.

Eduskunnan kalakerhon aloitteesta syntynyt kalastuspäivä järjestetään nyt 11. kertaa.  Maa- ja metsätalousministeriön, Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön, Kalatalouden Keskusliiton, kalatalousalan lehdistön, suomalaisten kalastusvälinevalmistajien ja maahantuojien yhteistyöllä tuemme nuorten kalastusharrastusta. MMM rahoittaa tapahtumaa kalastuksenhoitomaksuvaroista.

 

Lisätietoja: 
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
kalatalouskonsulentti Marcus Wikström 045 110 2126
kalatalouskonsulentti Petter Nissén 0500 440 923
järjestöpäällikkö Olli Saari 050 339 4660
etunimi.sukunimi@vapaa-ajankalastaja.fi

Liitetiedostot

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 520 seurassa toimii yhteensä noin 42 000 kalastuksen harrastajaa.
www.vapaa-ajankalastaja.fi, www.ottiopas.fi, www.fisuun.fi,  www.facebook.com/vapaa.ajankalastajat

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs