Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kaikki mukaan maksuttomaan Liikuntapäivään, koko Suomi liikkeellä 24.10.2015!

SKY ry

Kaikki mukaan maksuttomaan Liikuntapäivään, koko Suomi liikkeellä 24.10.2015!

Tiedote.
Julkaistu: 15.10.2015 klo 16:24
Julkaisija: SKY ry

Liikkumattomuuden kustannukset ovat miljardiluokkaa. Istuminen on lisääntynyt työssä ja vapaa-ajalla – Nyt on aika laittaa yhdessä Suomi liikkeelle ja liikkumaan!

Kaikki mukaan Liikuntapäivään, koko Suomi liikkeellä 24.10.2015!

Mikä on Liikuntapäivä?

Liikuntapäivänä 24.10. on avoimet ovet kello 10-16 kaikissa tapahtumassa mukana olevissa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa ympäri maan. Liikuntapäivän aikana kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja kokeilemaan veloituksetta kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluja, tapahtumassa mukana olevissa liikuntapaikoissa. Tänä vuonna tapahtumassa on mukana jo yli 120 toimipistettä.

Liikuntapäivät –tapahtuman taustaa

Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä valtakunnallinen liikuntatapahtuma on kerännyt joka kerta osallistujilta paljon positiivista palautetta ja Liikuntapäivät on myös palkittu liikuntatuotekilpailussa vuoden 2013 markkinointitekona! Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry tuottaa Liikuntapäivät –tapahtuman.

Erikoisohjelmaa, tempauksia ja opastusta!

Liikuntapäivänä liikuntapaikoissa on ILMAISEN sisäänpääsyn lisäksi tarjolla toimipistekohtaisesti omaa erikoisohjelmaa mm. asiantuntijatapaamisia, hyvinvointivinkkejä, maistiaisia, ohjausta ja henkilökohtaista opastusta kuntoilun aloittamiseen.

Tule sellaisena kuin olet, kuntoon katsomatta!

Liikuntapäivän tarkoituksena on kannustaa kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset liikkumaan. Haluamme innostaa kaikkia osallistumaan hyvällä fiiliksellä kuntosaliliikuntaan! Tämän vuoden tapahtumassa teeman on: Ote ensimmäinen askel.

Osallistuminen kannattaa!

Kaikki Liikuntapäivään osallistuvat saavat Liikuntapäivien kuponkivihon kuntokeskuksesta. Vihkosta löytyy mm. KAKSI ETUSETELIÄ, mitkä oikeuttavat maksuttomaan liikuntakertaan tapahtumassa mukana olevissa kunto- ja terveysliikuntakeskuksissa. Kävijät voivat kohentaa kuntoaan myös tapahtuman jälkeen, setelit ovat voimassa vuoden 2015 loppuun saakka.

Median yhteydenotot:

Riitta Hämäläinen-Bister

Toiminnanjohtaja, SKY ry

Puh. 040 515 4449

Lisätietoja:

www.liikuntapäivät.fi

info@liikuntapaivat.fi

facebook.com/liikuntapaivat

#liikuntapäivät2015

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY on ainoa Suomessa toimiva kunto- ja terveysliikuntakeskusten toimialajärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia elinkeino- ja toimialapoliittisena etujärjestönä, turvata ja edistää alan yrittäjyyttä toimimalla edunvalvonta-, palvelu- ja koulutusjärjestönä sekä edustaa asiantuntijana alan yrityksiä ja yrittäjiä esimerkiksi viranomais-, päättäjä- ja mediayhteyksissä.

SKY on mukana useissa terveyttä- ja hyvinvointia tukevissa hankkeissa ja mm. tuottaa valtakunnallista Liikuntapäivät –tapahtumaa. SKY hallinnoi ja ylläpitää alalla työskentelevien auktorisoitujen personal trainerien APT® -hakemistoa. Lisätietoja www.sky-ry.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs