Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Kaamospuhallus säästyi säästöiltä ja puhaltelee taas marraskuussa

Lappeenrannan kaupunki

Kaamospuhallus säästyi säästöiltä ja puhaltelee taas marraskuussa

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2014 klo 14:32
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Liitteessä tiedotteen lopussa linkki kuvaan)

Lappeenrannan nuorisotoimen järjestämä Kaamospuhallus kokoaa jälleen paikallisia nuoria Lappeenrannan urheilutaloon perjantaina 7.11.2014 klo 18–23. Tänä vuonna tapahtuman pääesiintyjänä on Suomea Euroviisuissa edustanut Softengine. Illan aikana lavalle astuu myös Kymppilinjasta soolouralle lähtenyt Janne Ordén sekä paikallinen bändi, joka valitaan syksyn aikana.  

Kaamospuhallus hakee yrityksiä tukemaan tapahtumaa sekä täysi-ikäisiä vapaaehtoisia erilaisiin järjestely- ja valvontatehtäviin. Kaamospuhallus tavoittaa vuosittain noin 2000 alueen nuorta ja on monelle syksyn kohokohta. Tapahtuman järjestäminen ei kuitenkaan ole mahdollista ilman sponsoreiden ja vapaaehtoisten apua. Vapaaehtoiset voivat ilmoittautua osoitteeseen kaamospuhallus@gmail.com tai vapaaehtoisvastaava Sami Taposelle, puh. 0400 154 595. Yritykset voivat ottaa yhteyttä tapahtuman tuottaja Sami Kolehmaiseen, puh.0400 550 285.  

Kaamospuhallus on suunnattu kaikille yli 12-vuotiaille nuorille, yläikärajaa ei ole. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on päihteetön. Pääesiintyjien lisäksi ilta on täynnä tekemistä, kun paikalliset järjestöt jalkautuvat nuorten pariin esittelemään toimintaansa. Tapahtumaa tukevat Etelä-Saimaa, Urheilu Koskimies, Kesko sekä Saimaan ammattikorkeakoulu Saimia.

 Lisää tapahtumasta:
www.facebook.com/kaamospuhallus
www.lappeenranta.fi/kaamospuhallus 

Lisätietoja:

Tapahtuman tuottaja, nuoriso-ohjaaja Sami Kolehmainen, puh. 0400 550 285
sami.kolehmainen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs