Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Jalkapallon EM-kisat on kesän matkailutapahtuma

Oy Ebookers Finland Ltd

Jalkapallon EM-kisat on kesän matkailutapahtuma

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 08:00
Julkaisija: Oy Ebookers Finland Ltd


Ebookers: Etelä-Ranskassa ja Lyonin seuduilla on vielä tilaa

Huvila uima-altaalla Marseillanin merenrantakylässä Etelä-Ranskassa, pari EM-matsia Marseillessa ja Toulousessa, viinitilavierailu sekä lautapelimaratoni Carcassonnen keskiaikaisessa kaupungissa. Neljä lasta ja yhdeksän aikuista. Siinä on jyväskyläläisen Kimmo Miettisen ja ystäväporukan kesäsuunnitelma. Ja kaikki on jalkapallon syytä!

“Aloimme suunnitella äijäporukassa, että kisafutista olisi pakko päästä katsomaan. Se laajeni sitten nopeasti siihen, että on kivempi mennä koko perheen kanssa ja kehitellä siihen oheen muutakin kuin jalkapalloa”, Miettinen sanoo.

Jalkapallo on joka tapauksessa liikkeellepaneva voima ja kesäloman teema.

“Agressiivista lomasuunnittelua on harjoitettu koko porukassa, että kesälomat osuivat varmasti kisojen kanssa samoille viikoille. Kun sitten varmistui, että saimme muutamia lippuja otteluihin, aloimme suunnitella futishuumaa paikanpäälle”, Miettinen jatkaa.

Nettimatkatoimisto Ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan EM-kisojen ja perhelomailun yhdistäminen on ollut kesämyynnin ehdoton ykkösteema pitkin kevättä, eikä kisamatkan järjestäminen ole vieläkään liian myöhäistä.

“Pariisin ympäristössä alkaa olla jo aika tiivistä ja kallista kisaviikoilla, mutta muilta kisapaikoilta Etelä-Ranskasta ja Lyonin sekä Bordeauxin ympäristöstä löytyy kyllä vielä tilaa”, Neuvonen sanoo.

Hän vinkkaa, että kannattaa panostaa auton vuokraamiseen ja harkita majoituksen etsimistä myös maaseudulta ja riittävän kaukaa kisapaikoista.

“Varsinainen lomasesonki ajoittuu varsinkin Etelä-Ranskassa vasta elokuulle, joten kesäkuun alussa tarjontaa kyllä löytyy kun on valmis ottamaan etäisyyttä stadioneista”, Neuvonen sanoo.

Auton turvin myös lentoja voi katsoa laajalta alueelta, esimerkiksi Barcelonasta, jonne saa helpommin edullisia lentoja.

Tällaiseen ratkaisuun päätyi myös Miettisen ystäväporukka.

“Saimme edulliset lennot Espanjaan ja sijoitimme sitten majoituksessa merenrantaan ja pikkukylämäisyyteen. Kisamatkaa ottelupäivinä tulee 200 kilometriä sekä Marseilleen että Toulouseen, mutta eihän se paha ole”, Miettinen sanoo.

Innokkailla jalkapallofaneilla tuntuisi tosin loman aikana olevan kädet täynnä töitä. Miettinen kun on luvannut kokata otteluohjelman mukaisesti eri etniset ruoat eri pelipäiville ja lisäksi uima-altaan reunalta on tarkoitus tehdä EM-kisoja varten perustettuun Facebook-ryhmään videoblogia.

“Onhan tätä taas neljä vuotta odotettu. Nyt nautitaan koko rahan edestä”, Miettinen sanoo.

Ebookersin Neuvosen mukaan kisahuuman kokeminen paikan päällä on omanlaisensa kokemus, vaikkei onnistuisi saamaan pääsylippuja stadionille.

“Paikallisottelun seuraaminen ystävien kanssa ranskalaiskuppilassa tai ranskalaiskylän aukiolla jää kyllä mieleen”, Neuvonen sanoo.

 

* * *

Ebookersin viime hetken vinkit EM-kisalomalle

-      panosta muihin kisakaupunkeihin kuin Pariisiin

-      vuokraa auto

-      etsi majoitusta ja lentoja riittävän kaukaa kisapaikkojen välittömästä läheisyydestä

 

Lisätietoja:

Leif Neuvonen
Markkinointipäällikkö
Ebookers
lneuvonen@expedia.com

***

Oy ebookers Finland Ltd, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1999 alkaen, on Suomen johtava online-matkatoimisto. Ebookersin henkilökunta palvelee asiakkaitaan ebookers.fi-sivuston lisäksi puhelimitse. Ebookers kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin Expedia Inc:iin ja tuo suomalaisten käyttöön erittäin laajan valikoiman majoituskohteita sekä lentoyhtiöitä ympäri maailman.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs