Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ikkunanpesu on monille kevään alku: Näin suomalaiset pesevät ikkunat - Sinituote on mukana Kevätmessuilla 7.-10.4.2016

Sinituote Oy

Ikkunanpesu on monille kevään alku: Näin suomalaiset pesevät ikkunat - Sinituote on mukana Kevätmessuilla 7.-10.4.2016

Tiedote.
Julkaistu: 06.04.2016 klo 11:03
Julkaisija: Sinituote Oy

Kevätsiivous ja ikkunanpesu kuuluvat monien suomalaisten kotien kevätperinteisiin. Suomalaisista 73 prosenttia on sitä mieltä, että ikkunanpesu kuuluu sekä naisille että miehille. Asiaa selvitettiin Suomalaisen Työn Liiton Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimuksessa.

Ikkunanpesu on yksi kevätsiivouksen olennaisimmista osista. Tutkimuksen mukaan suomalaisista 73 prosentin mielestä ikkunanpesu kuuluu niin naisille kuin miehillekin. Miehille työn katsoi kuuluvan kuusi prosenttia vastaajista ja naisille puolestaan 20 prosenttia vastaajista. Tutkimuksessa myös selvisi, että 51 prosentista suomalaiskodeista löytyy ikkunanpesuun tarkoitettu erillinen kuivain ja pesin. Kuivaimen ja pesimen lisäksi 23 prosenttia käytti ikkunanpesuun liinaa ja 14 prosentilla löytyi ikkunanpesulaite. Sen sijaan 12 prosenttia suomalaisista ei pessyt ikkunoitaan itse, vaan pesu saatetaan ostaa palveluna. 

Tutkimustiedot perustuvat Suomalaisen Työn Liiton tilaamaan Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimukseen. Taloustutkimuksen tekemä kyselytutkimus toteutettiin maaliskuussa ja siihen vastasi 2014 18–79-vuotiasta suomalaista kuluttajaa. Sinituote on vahvana sinivalkoisena yrityksenä mukana kampanjassa.

Joko olet tutustunut uuteen Tripla-ikkunanpesimeen?

Sinituote on tuonut markkinoille aivan uuden sukupolven ikkunanpesimen. Tripla-ikkunanpesin on kääntyvän nivelen ansiosta aina oikeassa kulmassa pestävää ikkunapintaa vasten. Kolmionmallisen pesimen kolme pesupintaa tehostavat työskentelyä. Mikrokuitupesimellä saa säihkyvän puhdasta jälkeä jopa pelkällä vedellä.

Tervetuloa tutustumaan Tripla-ikkunanpesimeen ja muihin Sinituotteen uutuuksiin OmaKoti-messujen osastollemme 1b18!

Lisätietoja:
Anna Simolin, tiedottaja, Sinituote Oy, p. 040 585 6267, anna.simolin@sinituote.fi 

Liitetiedostot

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on suomalaisten kotien sujuvampi arki. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Seuraa meitä
Facebookissa: https://www.facebook.com/Sinituote
Twitterissä: https://twitter.com/sinituote
Nettisivuilla: http://www.sini.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs