Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Huuhkajat lentää Viaplaylle ja Viasatille

Viaplay/Viasat

Huuhkajat lentää Viaplaylle ja Viasatille

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2016 klo 13:30
Julkaisija: Viaplay/Viasat

 

Viaplay ja Viasat ovat hankkineet tv-lähetysoikeudet Suomen jalkapallon A-maajoukkueen otteluihin Belgiaa (1.6.) ja Italiaa (6.6.) vastaan. Molemmat ottelut lähetetään Viaplaylla ja Viasatilla suorina lähetyksinä. Belgia - Suomi –ottelu on nähtävissä Viaplay-palvelussa ilmaiseksi.

Viaplay ja Viasat näyttävät Suomen jalkapallon A-maajoukkueen eli Huuhkajien ottelun ensimmäistä kertaa.

“Tämä kertoo siitä, että haluamme tosissaan olla suomalaisen futisfanin arvoinen kanava. Molemmat ottelut selostetaan suomeksi ja niiden ympärille rakennetaan studiolähetykset. Lisäksi avaamme Belgia-Suomi –ottelun katsottavaksi ilmaiseksi Viaplayihin, jotta mahdollisimman moni suomalainen pääsee mukaan Huuhkaja-karkeloihin”, Viasatin urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga sanoo.

Klinga itse isännöi studiota molempina iltoina. Otteluiden selostuksista vastaa Ville Kuusinen. Studion asiantuntijat julkistetaan myöhemmin. 

”Olemme todella iloisia, että tämän yhteistyön myötä suomalaisilla futisfaneilla on mahdollisuus päästä seuraamaan Huuhkajien ottelut EM-lopputurnaukseen viimeisteleviä joukkueita Belgiaa ja Italiaa vastaan”, toteaa Suomen Palloliitton myynti- ja markkinointipäällikkö Kalle Seire.


Suomen joukkue valmistautuu syksyllä alkaviin MM-karsintoihin. Kesäkuun alun pelit Belgiaa ja Italiaa vastaan ovat viimeiset ennen karsintojen alkua. Ottelut pelataan Brysselissä ja Veronassa. Suomen joukkueen otteiden lisäksi Viaplaylla ja Viasatilla voi tarkistaa kesäkuussa alkavien EM-kisojen suosikkien nykykunnon.

Viaplay ja Viasat esittävät suorana mm. kaksi Englannin ottelua sekä kaksi EM-kisojen isäntämaan Ranskan ottelua.

Viasat on panostanut viime aikoina vahvasti kansainväliseen huippujalkapalloon. Kanavalla on oikeudet Mestarien liigan, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:n, FA Cupin, Saksan cupin ja Espanjan cupin lähetyksiin. Kesäkuussa pelattava Copa América näkyy sekin Viasatilla ja Viaplaylla.


Tulevat jalkapallolähetykset Viaplaylla ja Viasatilla:

27.5. Englanti – Australia, klo 21.40 Viasat Sport Finland & Viaplay
28.5. Mestarien liigan finaali Real Madrid – Atlético Madrid, klo 20.45 Viasat Sport Finland & Viaplay
30.5. Ranska – Kamerun, klo 21.55 Viasat Sport Finland & Viaplay
1.6. Belgia – Suomi, klo 21.15 Viasat Sport Finland & Viaplay ilmaiskatselu
2.6. Englanti – Portugali, klo 21.40 Viasat Sport Finland & Viaplay
4.6. Ranska – Skotlanti, klo 21.55 Viasat Sport Finland & Viaplay
6.6. Italia – Suomi, klo 21.15 Viasat Sport Finland & Viaplay
4.-27.6. Copa América Centenario, Viasat Sport Finland & Viaplay

Belgia – Suomi –ottelu on nähtävissä ilmaiseksi Viaplayssa kaikille palveluun kirjautuneille. Kirjautuminen ei edellytä tilausta eikä sido mihinkään. Lisätietoja 1.6. Belgia – Suomi –ottelun ilmaiskatselusta osoitteessa asiakaspalvelu.viaplay.fi/vapaakatselu.

 

Lisätietoja:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi


Erika Miramo, PR Manager, Viaplay Finland & Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viaplay.com

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs