Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Huomioi kesäjuhlien juomamenekissä vesi: 25 vieraalle 10 litraa hiilihapotettua vettä kätevästi

SodaStream

Huomioi kesäjuhlien juomamenekissä vesi: 25 vieraalle 10 litraa hiilihapotettua vettä kätevästi

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 13:00
Julkaisija: SodaStream


Juhlissa tarjotaan usein kupliva alkumalja – kuplat kannattaa muistaa myös vedessä. Kuinka paljon alkoholitonta juomaa tulisi varata juhliin?

Hiilihapotetun veden varaaminen ja tarjoaminen vieraille saattaa unohtua juhlia järjestettäessä. Tietty määrä alkoholia sopii juhliin, mutta vesi varmistaa onnistuneet juhlat.

Vettä olisi hyvä olla tarjolla vähintään 4 dl henkilöä kohden. Esimerkiksi 25 hengen juhlissa tämä tarkoittaa 10 litraa hiilihapotettua vettä. Sen kantaminen kaupasta on kuitenkin melkoinen urakka: määrä painaa yli 10 kg, ja pullojen säilyttäminen vie melkoisesti tilaa keittiöstä tai jääkaapista.

SodaStreamilla veden hiilihapottaminen onnistuu paikan päällä, vaikka erillisessä juomapisteessä. Yhdellä hiilidioksidipullolla voi valmistaa 60 litraa hiilihapotettua vettä, eikä vesi lopu kesken – kylmää ja raikasta raaka-ainetta, maailman parasta vettä, saa suoraan hanasta.

Halutessaan vettä voi maustaa juhlien tarjottaviin sopivaksi. SodaStreamin tutkimuksen mukaan jo lähes 40 prosenttia suomalaisista tekeekin näin. Suomalaisten suosikit veden maustamiseen ovat hedelmät ja yrtit, kuten sitruuna ja minttu. Vivahteikkaan makuveden salaisuus on maustumisaika: juoma kannattaa siirtää viileään maustumaan noin tunniksi, jotta kaikki maut pääsevät esiin.

Muutama makuvesivinkki hiilihapotetulle vedelle

1. Klassinen kaksikko – minttu & lime: Mintun ja limen liitto on veden maustamisen klassinen kaksikko. Viipaloimalla tai raastamalla mukaan palan tuoretta inkivääriä saa veteen hieman potkua.

2. Raikkautta kurkusta ja terävyyttä rosmariinista: Pitkät kurkkusuikaleet tuovat pehmeyttä ja raikkautta hiilihapotettuun veteen. Makua voi terävöittää lisäämällä joukkoon oksan rosmariinia.

3. Aasialaista twistiä mangolla ja korianterilla: Eksoottista vivahdetta hiilihapotettuun veteen saa tuoreilla mangon viipaleilla sekä korianterilla.

4. Tuo kesä veteen mansikalla ja basilikalla: Myös mansikan ja basilikan yhdistelmä on raikas ja toimiva pari.

Lisätietoja:
Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Michele Fitzwilliams, SodaStream
michele.fitzwilliams@sodastream.com tai p. +45 30 366 563

Kuvapyynnöt:
Annamari Säteri, Viestintätoimisto Drum
annamari.sateri@drum.fi, p. 050 409 2177

SodaStreamin juomabarometri toteutettiin Cint AB:n tutkimuspalvelussa viikolla 6 ja siihen vastasi yhteensä 1 030 15–80-vuotiasta suomalaista.

Liitetiedostot

SodaStream on 45 maassa toimiva virvoitusjuoma-alan yritys, joka valmistaa ja markkinoi hiilihapotuslaitteita, hiilidioksidia ja virvoitusjuomien valmistamiseen tarkoitettuja virvoitusjuoma- sekä makuvesitiivisteitä. SodaStream on alansa globaali markkinajohtaja. Hiilihapotuslaitteita on yli 500 000 suomalaisessa kotitaloudessa ja Suomessa SodaStreamilla on noin 1200 jälleenmyyjää. Yhtiön osake on noteerattu New Yorkin pörssissä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs