Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Holiday Inn Helsinki City Centre ja Hotelli Seurahuone Helsinki liittyivät ResQ-palveluun

Restel Oy

Holiday Inn Helsinki City Centre ja Hotelli Seurahuone Helsinki liittyivät ResQ-palveluun

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 12:05
Julkaisija: Restel Oy

Restel solmi toukokuussa yhteistyösopimuksen ResQ-palvelun kanssa. Maanantaina 6.6. hävikkiuhan alaista ruokaa pelastavien yksiköiden joukkoon liittyi kaksi ydinkeskustan hotelliravintolaa. Holiday Inn Helsinki City Centren uusi Open Lobby sekä Hotelli Seurahuone Helsingin Brasserie Le Havre.

ResQ-palvelun avulla ravintolat voivat myydä esimerkiksi lounastarjoiluistaan myymättä jääneen laadukkaan ruuan nopeasti ja helposti edullisina take away -annoksina lähiseudulla asuville tai työskenteleville käyttäjille. Ruuanpelastuspalvelu on edullinen ja ympäristövastuullinen vaihtoehto päivälliseksi kotiin tai välipalaksi työpaikalle.

"Olemme ResQ Clubilla erittäin vaikuttuneita siitä, millaisella innolla ja luovalla otteella Restelin ravintoloiden ja hotellien henkilökunta on lähtenyt kanssamme ratkaisemaan tarjoiluhävikkiä. Uskomme, että tämä yhteistyö tuottaa vielä aivan uudenlaisia innovaatiota ympäristövastuullisen matkailu- ja ravintolaliiketoiminnan eteen", kommentoi ResQ Club Oy:n toimitusjohtaja Tuure Parkkinen. ”On hienoa päästä tekemään töitä tämän vision eteen mm. Holiday Innin ja Hotelli Seurahuoneen kaltaisten ennakkoluulottomien edelläkävijöiden kanssa!” jatkaa Parkkinen.

Open Lobby on Holiday Inn -ketjun uusi, hotellien perinteiset yleiset tilat yhdistävä konsepti, joka tarjoaa viihtyisää työskentely-, rentoutumis- ja ruokailutilaa hotellin kaikille vieraille. Asiakkaat voivat itse päättää missä ja milloin haluavat ruokailla. Ajankohtaan sopivia aterioita on tarjolla kellon ympäri aikaisista aamupaloista myöhäisiin illallisiin. Myös työskentely ja pienten palaverien järjestäminen onnistuu joustavasti tähän sopivien työpisteiden ääressä tai rajaamalla avoimesta tilasta oma yksityisempi alue käyttöön. Open Lobbyn buffetlounaan hävikkiuhan alaista ruokaa on nyt mahdollista pelastaa ResQ-palvelun avulla.

Brasserie Le Havre avattiin maaliskuussa 2013. Ranskalaistyyppinen ravintola tarjoaa buffetlounasta, joka koostuu raikkaasta ja terveellisestä raaste-salaattipöydästä runsaine lisukkeineen, päivittäin vaihtuvasta kasviskeitosta sekä lämpimistä pääruoista, joissa valittavanasi on liha- kala- ja kasvisvaihtoehto. ResQ-palveluun tarjotaan aluksi salaatti- ja keittoannoksia.

”ResQ-palvelu starttasi meillä Holiday Inn -hotellissa todella vauhdikkaasti. Maanantaina palveluun laittamamme annokset myytiin hetkessä loppuun. ResQ tarjoaa muun muassa monille työmatkalaisille hyvän vaihtoehdon ostaa helposti valmista ja maistuvaa ruokaa kotimatkan varrelta”, kertoo Holiday Inn Helsinki City Centren ravintolapäällikkö Taru Alatalo.

Kesän aikana on molempien hotellien tarkoitus lisätä tarjontaan myös buffetaamiaistuotteita, jotka on helppo ostaa mukaan vaikka junamatkalle tai piknik-retkelle Kansalaistorille tai Töölönlahden rannalle.

• Holiday Inn Helsinki City Centre, Open Lobby, Elielinaukio 5

• Hotelli Seurahuone Helsinki, Brasserie Le Havre, Kaivokatu 12

• ResQ-palvelua voi käyttää iPhone- ja Android-sovelluksella tai nettiselaimella millä tahansa laitteella osoitteessa https://resq-club.com/app

Lisätiedot:

Timo Vehmas, Restel Hotellit Oy, Brand Manager, 040 674 3340, timo.vehmas@restel.fi

Taru Alatalo, Holiday Inn Helsinki City Centre, ravintolapäällikkö, 0400 848 931, taru.alatalo@restel.fi

Heli Beckman, Hotelli Seurahuone Helsinki, hotellinjohtaja, 050 5241 888, heli.beckman@restel.fi

Tuure Parkkinen, ResQ Club Oy, CEO & Co-founder, 050 531 8115, tuure@resq-club.com

 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu lähes 50 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs