Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Helsinkiläiset Kaisla ja Jenna liukumäenlaskun Suomen mestareiksi

Reippailuhalli Huimala

Helsinkiläiset Kaisla ja Jenna liukumäenlaskun Suomen mestareiksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.02.2016 klo 11:30
Julkaisija: Reippailuhalli Huimala

Helsinkiläisessä Reippailuhalli Huimalassa järjestettiin eilen liukumäenlaskun epäviralliset SM-kilpailut. Kisat laskettiin Suomen pisimmässä, yli 70 metriä pitkässä sisäliukumäessä. Jokainen SM-laskusuoritus valokuvattiin ja voittajan valitsi suosikkitubettaja Iina-Katariina Haataja paikan päällä otettujen tuuletuskuvien perusteella.

Voittajaksi valikoitui helsinkiläiskaksikko Kaisla Kanerva, 11 ja Jenna Pitkänen, 10. Tyttöjen salaisuutena oli huumori.

– Kannustusjoukoilla oli myös iso merkitys, tytöt totesivat voittopokaali kädessään.

Voittajat saivat yhteisen kaiverretun palkintopokaalin, Huimalan kymmenen kerran sarjakortin sekä pulkan ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten. Kisassa laskettiin yhtensä 144 kisalaskua.

– Kisoissa jaettiin vain tyylipisteitä, joten parhaalla asulla ja komeimmalla laskiaistuuletuksella oli nopeutta enemmän merkitystä, Huimalan toimitusjohtaja Kimmo Stude kertoo. 

Lokakuussa Helsingin Konalassa, Kauppakeskus Ristikossa avattu Huimala on reippailuhalli kaikenikäisille. Uudessa Huimalassa on muun muassa täysimittainen minigolfrata, katon rajassa kulkevia köysiratoja sekä kymmenen metrin korkuinen kiipeilyseinä. Uudessa Huimalassa on lisäksi Suomen korkein sisäliukumäki sekä maailman toinen katon rajassa lentävä liitorata. Huimalassa voi myös uskaltaessaan hypätä lähes 20 metristä betonilattialle turvallisesti vaijerin varassa. 

Seuraavan kerran Liukumäenlaskun SM-kisat järjestetään laskiaistiistaina 2017.

Lisätiedot:

Ville Kormilainen
Tekir Oy
p. 040 743 00003
ville@tekir.fi

***

Uudistunut Reippailuhalli Huimala on on nyt entistäkin huimempi. Huimala on paitsi paras paikka syntymäpäivien järjestämiseen, myös erinomainen valinta luokkaretkille, päiväkodin tapahtumille ja perheiden yhteiseen reippailuun.

Uuden kiipeilykulman seikkailumaailman ansiosta Huimala sopii nyt entistä paremmin myös varttuneelle väelle. Olitpa suunnittelemassa polttareita tai yrityksen virkistyspäivää, Huimala on siihen sopiva paikka. Kiipeilykulman kiipeilyradalla ja vaijeriliussa kovimmatkin kundit ja gimmat saavat sykkeen nousemaan. Jälkipuinti onnistuu juhlatilassamme, joka taipuu moneen käyttöön.

Reippailuhalli Huimala
Ajomiehentie 1
00390 Helsinki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs