Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Hakki Pilke täydentää tuotevalikoimaansa uudella Raven 30 -klapikoneella

Maaselän Kone Oy

Hakki Pilke täydentää tuotevalikoimaansa uudella Raven 30 -klapikoneella

Tiedote.
Julkaistu: 08.10.2015 klo 06:00
Julkaisija: Maaselän Kone Oy

Hakki Pilke lanseeraa Raven 30 -klapikoneen KoneAgria –näyttelyssä Tampereella 8.-10.10.2015. Raven 30 on odotettu täysin uusi Hakki Pilke -malli suosittuun max. Ø 30 cm halkaistavien puiden kokoluokkaa ja se tulee Hakki Pilke jälleenmyyjien myyntiin vuoden vaihteessa.

 

Asiakkaiden toiveista syntyi edullinen ”kimppakone”, kertoo Maaselän Koneen myyntipäällikkö Veijo Kontro. Raven 30 -klapikoneen vahva rakenne, vähäinen huollontarve ja helppokäyttöisyys vastaavat yhteiskäytössä olevan koneen vaatimuksia. Uutuuskone on kevyt käyttää ja vastaa täysin tämän päivän turvallisuusvaatimuksia. Raven 30 –klapikonetta on saatavilla kolmea eri mallia, jotka voidaan varustella käyttötarpeen mukaan.

 

Raven 30 –klapikonetta on saatavana mallista riippuen niin piikkirulla- kuin mattosyötöllä ja kääntyvällä tai kiinteällä poistokuljettimella. Kaikissa malleissa suoraohjattu hydrauliikka mahdollistaa yhtäaikaiset toiminnot kevyillä kammen liikkeillä ja aktiivinen kaasujousin kevennetty suoja tekee työskentelystä turvallista. Säädettävä teräketjun voitelupumppu on vakiona kaikissa malleissa. Lisävarusteena Standard ja Deluxe –malleihin saatavissa muun muassa syöttökuljettimen peruutusventtiili. Raven 30 –klapikoneen verollinen alkaen hinta on 6990-7690 euroa mallista riippuen.

 

Lisätietoja:
Essi Gregori, Tuotemarkkinointi
Puh. 0509107782,
essi.gregori@maaselankone.fi
 

Katso tuotteen tarkemmat tekniset tiedot oheisesta esitteestä. Tutustu Raven 30 -klapikoneeseen osastoltamme A300 ja U200 KoneAgria– näyttelyssä. Katso esittelyvideo tästä.

Liitetiedostot

Maaselän Kone Oy on vuonna 1983 perustettu metalliteollisuusyritys, joka toimii Haapajärvellä Pohjois-Pohjanmaalla. Yritys on koko historiansa ajan keskittynyt maa- ja metsätalouskoneiden valmistukseen ja markkinointiin tuotemerkkinään Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet. Toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja markkinoida teknisesti yksinkertaisia ja toimintavarmoja työkoneita helpottamaan maa- ja metsätalouden töitä.

Hakki Pilke klapikoneet ja VarmoLift rehunkäsittelylaitteet ovat tunnettuja globaalisti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs