Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » GET UP! pyörähtää käyntiin Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6.9.2014

Tampereen ammattikorkeakoulu

GET UP! pyörähtää käyntiin Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6.9.2014

Tiedote.
Julkaistu: 28.08.2014 klo 06:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

GET UP! on Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 6. - 7.9.2014 järjestettävä liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtuma. Tapahtuma koostuu alan näytteilleasettajista, huippupuhujista, erilaisista workshopeista sekä Polte Cross Training -kisoista.

Tapahtuman monipuoliset puhujat ja wokshopit saavat ihmiset inspiroitumaan liikunnasta. Tapahtumasta voi löytää uusia, hyvinvointia edistäviä asioita. Tapahtuman järjestää 7 tradenomiopiskelijaa Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta.

Lavalla tullaan näkemään mm. superfoodeista tunnettu ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja, hyvinvointialan yrittäjä ja Hormonitasapaino -kirjan kirjoittanut Kaisa Jaakkola, liikunta-alan moniosaaja Jouni Viitanen sekä Optimal Performancen  toimitusjohtaja Joni Jaakkola.

Tapahtuma-alueella järjestetään workshoppeja, joihin kävijät pääsevät ilmaiseksi osallistumaan. Luvassa on niin henkistä valmennusta kuin myös fyysistä kuntoa vaativia näytetunteja. Korkokengät ja pikkutakit kannattaa jättää kotiin ja saapua paikan päälle rennoissa vaatteissa!

Tapahtuma on avoinna lauantaina 6.9. klo 10 - 18 ja sunnuntaina 7.9 klo 10 - 17. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, sillä 50 ensimmäiselle on luvassa molempina päivinä sporttinen Goodie bag!

Lippu yhdelle päivälle ovelta maksaa 14€/10€ (opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet) ja liput kahdelle päivälle 20€/16€.

Ennakkolippuja saa myös Salad Bar Grelistä, Cross Training -keskus Poltteesta sekä Lippupalvelusta.

 

Lisätietoa

Susa Tiitinen

susa.tiitinen@getup.fi

p. 050 339 2259

http://www.getup.fi

http://www.facebook.com/getuptampere

 

 

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 700. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs