Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » F2 World Championship Peurunka, tiedote

Peurunka

F2 World Championship Peurunka, tiedote

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2016 klo 10:01
Julkaisija: Peurunka

Vauhdikas Midnight Speed Run käynnistää F2-kilpailut – tutkassa lähes 200 km/h

 

F2-kilpaveneet pääsevät ensimmäisen kerran ottamaan mittaa toisistaan tänään F2 Midnight Speed Runissa. Illalla kello 19.30 alkavassa kilpailussa vain nopeudella on väliä, joten vauhdin hurmaa on todellakin tarjolla.

 

Kyseisessä kilpailumuodossa kuljettajien tarkoituksena on saavuttaa mahdollisimman kova suoranopeus. Sijoitukset jaetaan kovimman maksimivauhdin mukaan. Kuskit tavoittelevat jopa 200 kilometrin tuntivauhtia yksi kerrallaan ennakkoon merkityllä kilpailualueella.

 

- Midnight Speed Runin kaltaiseen kilpailuun en ole aikaisemmin osallistunut, eli kyseessä on minulle aivan uusi kilpailumuoto. Odotan mielenkiinnolla, mitä tulee tapahtumaan. On hyvä päästä kokeilemaan, että kaikki toimii niin kuin pitää, hyväntuulinen Sami Seliö pohti.

Kaksinkertainen F1-luokan maailmanmestari kertoi myös, mikä tekee kuskin tehtävästä haastavan tällaisessa kilpailumuodossa.

- Se ei ole todellakaan pelkästä veneestä kiinni, kun ajetaan huippunopeuksia. Kuski joutuu koko ajan tekemään kovasti töitä. Potkurin pitää osua kohdalleen ja vene tulee pitää oikeassa kulmassa. Mitä kovempaa mennään, sitä haastavammaksi ajaminen menee.

Lauantaina 11. kesäkuuta kello 17.30-19.00 ajetaan aika-ajot, joiden 20 parasta pääsee sunnuntain Grand Prix`hin.

Tämän lisäksi nuoret taistelevat perjantaista sunnuntaihin GT-luokkien SM-pisteistä, ja yleisö pääsee nauttimaan runsaasta oheisohjelmasta.

Varsinainen maailmanmestaruusosakilpailu Peurunka F2 GP käynnistyy sunnuntaina 12. kesäkuuta kello 16.00.

 

Ohjelma ja aikataulu: http://f2finland.fi/?page_id=42
Kotisivut: www.f2finland.fi
Facebook: https://www.facebook.com/F2-World-Championship-Peurunka-181988338812171/
MM-sarjan kotisivut: http://f2worldchamp.com/

 

Liitteenä julkaisuvapaita kuvia. Kuvaajakrediitit: Chris Davies

 

Lisätietoja:

Milla Sohlström, F2 World Championship Peurungan kilpailunjohtaja: 040 705 1706, milla.sohlstrom@f2finland.fi

Anni Raunio, F2 World Championship Peurungan mediavastaava: 0400 139 223, anni.raunio@spv.fi

Kansainvälinen moottoriveneliitto U.I.M. (Union Internationale Motonautique) on myöntänyt Suomelle järjestettäväksi historian ensimmäisen Formula 2 ratamoottoriveneiden maailmanmestaruusosakilpailun kaudella 2016. Kilpailu ajetaan Peurungassa.

Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2015 konserni teki 20 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs