Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Eturivin artistit tukevat konsertilla lasten ja nuorten mielenterveystyötä

Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Eturivin artistit tukevat konsertilla lasten ja nuorten mielenterveystyötä

Tiedote.
Julkaistu: 16.12.2015 klo 14:19
Julkaisija: Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Suomen eturivin artistit esiintyvät tänäkin vuonna Viattomien lasten päivän konsertissa lasten ja nuorten mielenterveystyön tueksi. Konsertti järjestetään Helsingissä Johanneksenkirkossa (Korkeavuorenkatu 12) keskiviikkona 30.12. kello 20.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Pappa Fest ry:n järjestämässä konsertissa esiintyvät muun muassa Samuli Edelmann, Cheek, SANNI ja Janna.

Samuli Edelmann oli mukana perustamassa Pappa Festiä legendaarisen ääniteknikko Paul ”Pappa” Jyrälän muistolle. Yhdistys tekee hyväntekeväisyyttä erityisesti lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön hyväksi.

– Viattomien lasten päivän konsertti on minulle yksi vuoden kohokohdista. Tänäkin vuonna paikalla on upea ryhmä antamassa oman panoksensa iltaan. Artistit ja muusikot esiintyvät Johanneksenkirkossa ilman korvausta. Tapahtuma tekee hyvää myös sen tekijöille, Samuli Edelmann kertoo.

Jo perinteeksi muodostuneen hyväntekeväisyyskonsertin lipputuotoista puolet ohjataan Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lasten ja nuorten puhelimelle ja puolet Pappa Festin kautta Suojatie ry:lle, Tukikohta ry:lle ja Alpert ry:lle.

Liput voi ostaa Lippupalvelusta tai Johanneksenkirkon ovelta ennen konsertin alkua. Ovet aukeavat kello 19. Liput alkaen 25 euroa (sis. palvelumaksun).

 

Lisätietoja:

markkinoinnin asiantuntija Anna-Leena Mitro, p. 050 312 3023, etunimi.sukunimi@mll.fi
järjestötyön suunnittelija Sinikka Veijola, p. 050 578 1072, etunimi.sukunimi@mll.fi

www.facebook.com/viattomienlastenpaivankonsertti

  
Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. 

MLL:n visio 2024: Suomi on lapsiystävällinen yhteiskunta, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin.

Tutustu MLL:n toimintaan www.mll.fi 
MLL Twitterissä @MLL_fi 
MLL Facebookissa www.facebook.com/mannerheiminlastensuojeluliitto

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs