Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ennennäkemätön F2 MM-osakilpailu, suurin osallistujamäärä F2-sarjan historiassa

Peurunka

Ennennäkemätön F2 MM-osakilpailu, suurin osallistujamäärä F2-sarjan historiassa

Tiedote.
Julkaistu: 24.05.2016 klo 08:35
Julkaisija: Peurunka

F2 World Championship Peurunka:

Ennennäkemätön F2 MM-osakilpailu

Peurungassa 10.–12. kesäkuuta ajettavasta F2-ratamoottoriveneiden MM-osakilpailusta on tulossa ehkä koko lajin historian kovatasoisin kilpailu. F2-luokan MM-sarjaa on ajettu melkein 15 vuotta, mutta koskaan ei ole yhteen osakilpailuun saatu näin kovaa nimilistaa.

Peurungan osakilpailun voitosta taistelee 26 kilpailijaa. Osallistujamäärä on suurin F2-sarjan historiassa. Määrä on jo itsessään erittäin hieno asia, mutta parasta on se, että myös kuskit ovat erittäin kovatasoisia. Pääsarjassa kilpailee kymmenen kuskia, jotka ovat voittaneet jonkun veneluokan maailmanmestaruuden. Listalla komeilee muun muassa viime kauden F2-luokan voittaja Pierre Lundin Ruotsista, kolminkertainen kuninkuusluokan maailmanmestari Alex Carella Italiasta sekä kahdesti F1-luokan maailmanmestaruuden voittanut Suomen Sami Seliö. Kuskien saavutuslistoilta löytyy lisäksi Euroopan mestaruuksia ja lukuisia muita hienoja saavutuksia.

F2 MM-sarja on huikea, mutta menestyjiä ja mielenkiintoa riittää myös pienemmissä luokissa. Esimerkiksi GT30-luokassa kilpailee Suomen Sara Pakalén, joka on voittanut kyseisen luokan maailmanmestaruuden vuonna 2014.

"Kilpailijoiden taso on kovempi, mitä uskalsimme edes kuvitella”

Kilpailuviikonloppu lähestyy jo kovaa vauhtia ja kilpailunjohtaja Milla Sohlström odottaa tapahtumaa erittäin innokkaasti.

- Kilpailusta on tulossa aivan mieletön. Olemme positiivisesti yllättyneitä osallistujamäärästä ja laadusta. Kilpailijoiden taso on kovempi, mitä uskalsimme edes kuvitella.

Valmistelut ovat Sohlströmin mukaan edenneet jo niin pitkälle, että kaikki perustyö kilpailua varten on tehty. Kilpailujohto osasi odottaa kovatasoisia kuskeja, mutta kukaan ei kuitenkaan osannut ennakoida, että lähtölista olisi näin hyvä. Kilpailunjohtaja luuleekin tietävänsä, mistä tämä johtuu.

- Suomella on maailmalla sellainen maine, että täällä kilpailut ovat hyvin järjestettyjä, rehtejä ja kaikin puolin toimivia. Suomen vetovoiman lisäksi asiaan vaikuttaa myös itse sarjan kova noste. Aikataulullisesti järjestysaika ei voisi olla paljon parempi. Olemme saaneet paljon ykkösluokankin kuskeja mukaan, koska F1-sarja on tauolla, Sohlström taustoittaa.

Enää reilu kaksi viikkoa siihen, kun tämä huikea F2-luokan osakilpailuviikonloppu saadaan käyntiin!

 

F2 World Championship Peurunka sosiaalisessa mediassa:

https://www.facebook.com/F2-World-Championship-Peurunka-181988338812171/

www.f2finland.fi

#F2Finland

HUOM!

Vielä ehdit ilmoittautua tiedotustilaisuuteen joka järjestetään tänään, ti 24.5., Peurungassa klo 15. Paikkana kokoustila 5. Ilmoittautumiset pyydetään ennakkoon tiina.bjork@peurunka.fi

Lisätiedot tapahtumasta:

Milla Sohlström, F2 World Championship Peurungan kilpailunjohtaja: 040 705 1706, milla.sohlstrom@f2finland.fi

 

Liitteenä julkaisuvapaita kuvia Sami Seliöstä. Kuvaajakrediitit: Marko Mäkinen (ajokuva), F1H20 (edustuskuva)

Liitetiedostot

Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Keski-Suomessa, Laukaassa, n. 20 min ajomatkan päässä Jyväskylästä. Peurunka on tänä päivänä yksi suurimmista suomalaisista yksityisistä matkailualan toimijoista. Vuonna 2015 konserni teki 20 milj.€ liikevaihdon. Majoituskapasiteettia on 700 vuodepaikkaa ja puitteet mahdollistavat jopa tuhansien henkien tapahtumat. Matkailualueella on Kylpylähotellin lisäksi n. 20 toimijan verkosto, mm. terveys- ja hyvinvointipalvelut, golf-kenttä, jäähalli, mökit sekä elämyspalvelutuottajat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs