Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Elvis-viikonloppu Vesileppiksessä 10.-11.7.2015

Kuopio-Tahko Markkinointi

Elvis-viikonloppu Vesileppiksessä 10.-11.7.2015

Tiedote.
Julkaistu: 07.07.2015 klo 15:56
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Suomen pitkäikäisin ja tiettävästi jäsenmäärältään tällä hetkellä suurin Elviksen ihailijakerho, The Official Elvis Presley Fan Club of Finland, juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan. Fan club on vuosikymmenten varrella ollut monessa mukana ja järjestänyt vuosittaisia kesätapahtumiakin jo lähes 30 kappaletta. Heinäkuun toisena viikonloppuna 10.-11.7. Sport & Spa Vesileppiksessä vietetäänkin clubin 29. kesätapahtumaa hulppean hienoissa puitteissa!’ 

Viikonloppu Vesileppiksessä on täynnä ohjelmaa

Vesileppis Areenan konserttisalin ovet avautuvat klo 18.00 jolloin legendaarinen DJ Nite lämmittelee yleisön taatulla tyylillään ennen illan tähtikeikkaa.

“Uskommekin, että sekä perjantai-illan pääesiintyjä Rob Kingley ison savolaisen taustaryhmän Aamuvuori All Stars ja Jousiorkesteri Tahdistin loihtivat Kuninkaan Vegas-vuodet 70-luvulta elävästi esiin perjantaina. Vesileppiksessä pubilla jatkamme iltaa Elvis Iskelmä karaokessa ja Brandy Rockers esiintyy ravintolasalissa”, kertoo Hannu Ignatius, clubin presidentti.

Lauantaina klo 12 -17.00 Elvis Fan Club näyttelyitä; myyntipisteitä, huutokauppa.

Lämpimissä tunnelmissa kylpylässä klo 17-19.00 DJ LadyBug.

Lauantai illan kruunaa koko Suomen kansan rakastama Jorma Kääriäinen Band, DJ Hakki sekä Willies Troubles plays 50;s Elvis. Tämä joukko hoitaa "homman kotiin" takuuvarmalla ja lämpimällä tyylillään lauantaina. 

“Yhteistyö Sport & Spa Vesileppiksen johdon ja työntekijöiden kanssa on matkan varrella ollut mutkatonta ja toimivaa. Erityisen iloisia fan clubissa ollaan juhlavuoden kunniaksi tehtyyn ohjelmapanostukseen perjantai- ja lauantai-iltojen osalta”, toteaa vielä Hannu Ignatius. 

Fan Club on aktiivinen toimija 

Fan club on toimintansa alusta lähtien julkaisut omaa The King -jäsenlehteä, joka onkin ehdottomasti näkyvin vastine jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille, joita tällä hetkellä kerholla on pitkälti yli

1000 ympäri maata. Kerhon toimintaan kesätapahtumien ja oman jäsenlehden julkaisun ohella ovat kuuluneet myös Elvis-teemaristeilyt, maratonimaiset Elvis-puhelintoivekonserttiohjelmat kymmenissä paikallisradioissa ympäri Suomea, tv-ohjelmat, -dokumentit ja -haastattelut ja onpa Suomen Elvis fan club palkittu "Vuoden fan club" -palkinnolla Memphisissä, elokuussa 1991. Aktiivinen kerho on julkaissut kaksi levyä "Elvis Suomessa" -LP (1997) ja -cd (2010) ja vuosien varrelle mahtuu myös kaksi omaa kirjajulkaisua (The King –vuosikirja 2005) ja yhdessä clubin Kotkan alajaoston kanssa toteutettu ensimmäinen suomalainen Elvis-kuvakirja "Elvis - We'll Remember You", 2014). Lisäksi fan club on ollut vahvasti mukana ensimmäisen, perusteellisen Elvis-tietokirjan, Pertti Rekalan kirjoittaman "Elvis Presley - Elämä ja musiikki (Tammi, 1991) toteuttamisessa sekä arvoistetun Elvis-elämäkertakirjoittajan Peter Guralnickin teosten suomenkielisten laitosten (Nuori Elvis - Viimeinen juna Memphisiin, 1998 ja Elvis - Graceland, 2000, molemmat LIKE) kuvakonsultoinnissa.

Nähdään runsain joukoin mahtavassa Elvis-viikonlopussa Savon sydämessä 10.-11.7.!!!

Lisätietoja

Elvis Fan Club presidentti Hannu Ignatius  hannu.ignatius@saunalahti.fi
Sport & Spa Hotel Vesileppis tj Kimmo Rossi tel: 0407274220 kimmo.rossi@vesileppis.fi

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs