Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Elokuussa uidaan sisällä ja ulkona – tutustu syksyn vesiliikuntatarjontaan

Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Elokuussa uidaan sisällä ja ulkona – tutustu syksyn vesiliikuntatarjontaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.08.2016 klo 12:52
Julkaisija: Turun kaupungin vapaa-aikatoimiala

Impivaaran uimahalli toivottaa uimarit tervetulleeksi maanantaina 8.8.2016 klo 6 alkaen. Ilmoittautuminen lasten ja aikuisten uimakouluihin sekä vauva- ja perheuinteihin alkaa 10.8. Syksyllä Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleissa on tarjolla myös vesijumppaa ja -juoksua, venyttelyä, kuntojumppaa, tasapainoryhmiä sekä kuntosalin ABC-kursseja.

 Uimarantojen poikkeuksellisen lämmin vesi ja Kupittaan viihtyisä maauimala ovat hellineet tänä kesänä uimareita. Kesän vaihtuessa syksyyn uimahallit alkavat houkutella kävijöitä monipuolisella ohjatulla vesiliikuntatarjonnallaan.

– Kesä on mennyt kohtuullisen lämpimissä merkeissä, ja Kupittaalla ja uimarannoilla on ollut mukavan paljon uimareita. Erityisen ilahduttavaa on ollut runsas vesijumppareiden määrä Kupittaalla, ja varmasti tulevinakin vuosina ryhmien määrä voidaan pitää samana. Aukioloajan lisäys aamusta onnistui myös varsin hyvin ja voi olla, että jatkossakin Kupittaalla polskitaan arkisin jo klo 8 alkaen, toteaa liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi.

Ensimmäisenä ovensa avaa 8.8. Impivaaran uimahalli, jossa järjestetään 20.8. alkaen vauva- ja perheuinteja. Ryhmiä on kolmenlaisia: aloittavat ja jatkavat vauvat sekä perheuinti. Lasten ja aikuisten alkeis- ja jatkouimakoulut jatkuvat 27.8 lähtien.

Lasten ja aikuisten uimakouluihin sekä vauva- ja perheuinteihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen netissä. Turkulaisten ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 10.8. klo 12 ja ulkopaikkakuntalaisten perjantaina 12.8.

Vesijumppaa, vesijuoksua, venyttelyä, kuntosaliharjoittelua…

Suositut vesijumppa- ja vesijuoksuryhmät jatkuvat Impivaarassa 5.9. Ohjelmistossa on sekä reipasta että kevennettyä vesijumppaa ja omia ryhmiä ylipainoisille. Vesijuoksutekniikkaa voi hioa tekniikkaopastustunneilla.

Vesijumppiin ja -juoksuun ei tarvitse ilmoittautua ennalta. Osallistumiseen riittää, että sisäänpääsy- ja ohjausmaksu maksetaan kassalla. Ohjaaja kuittaa ohjausmaksut rannekkeesta altaalla ennen jumpan alkua.

Vesiliikunnan lisäksi Impivaaran uimahallissa järjestetään 5.9. lähtien ohjattua venyttelyä, kuntojumppaa, kuntosalin laiteopastustunteja, tasapainoryhmä, bocciaa ja curlingia sekä kiertoharjoitteluja kuntosalilla.

Uimarantojen ja Kupittaan maauimalan kesäkausi päättyy

 Uimarantojen virkistävästä vedessä saadaan polskia valvotusti vielä melkein koulujen alkuun saakka. Rantavalvonta päättyy uimarannoilla 14.8.

Taivasalla uimisesta nautitaan myös Kupittaan maauimalassa vielä 21.8. asti. Jos seuraavalle viikolle on luvassa poikkeuksen lämmintä, saatetaan aukioloa pidentää. Syvänvedenjumppaa järjestetään Kupittaalla 20.8. saakka.

Petreliuksen uimahalli palaa tauolta

Petreliuksen uimahalli avaa ovensa 29.8. ja tarjoaa 5.9. alkaen ohjattua vesijumppaa. Syksyn ohjelmistoon kuuluvat veteraanien vesijumppa, kevennetty ja reipas vesijumppa sekä reipas syvänvedenjumppa.

Vesijumppiin pääsee mukaan kausipaikkavarauksella tai viimeistään viikkoa ennen vesijumppapäivää tehdyillä yksittäisillä varauksilla.

Petreliuksen uimahallissa järjestetään lisäksi Kuntosalin ABC-kursseja ja laiteopastuksia.

Lisätietoja:

liikuntapaikkapäällikkö Oskari Nummi, p. 050 554 6230, oskari.nummi@turku.fi
Liikuntapalvelukeskus
Vapaa-aikatoimiala

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs