Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Eläinten talvi -tapahtuma virkistää koko perhettä

Metsähallitus

Eläinten talvi -tapahtuma virkistää koko perhettä

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: Metsähallitus

 

Liminganlahden luontokeskuksessa ja sen pihapiirissä pääsee lauantaina 16.1.2016 klo 11–15 tutustumaan eri eläinlajien talvehtimistapoihin.

Suosittu Eläinten talvi -tapahtuma järjestetään neljättä kertaa. Luvassa on monenlaista tekemistä lapsille; eläimellinen muotokuvakilpailu, talvinen satulinna, retkitohtorin vastaanotto, talviaiheinen luontopolku, karhunpesä, lumiveistosten tekoa, talutusratsastusta poneilla.

”Nyt on helppoa lähteä talviselle luontoretkelle myös perheen pienempien kanssa. Lapsille on monenlaista tekemistä ulkona ja sisällä, ja lisäksi luontokeskuksen palvelut löytyvät samasta paikasta”, toteaa suunnittelija Olli Help Metsähallituksesn luontopalveluista.

Eläinten talvi – tapahtuman järjestävät Metsähallitus, Ravintola-Hotelli Lintunen, Limingan 4H-yhdistys, Lakeuden Luonto, Oulun luonnonsuojeluyhdistys, Liminganlahden Ystävät ry, Kirsti Toppinen ja Limingan Niittykärpät sekä Limingan ja Tupoksen yhtenäiskoulu.

 

Fb-linkki: https://www.facebook.com/liminganlahti/?ref=hl

Nettisivut: http://www.liminganlahti.fi/tapahtumat/elainten-talvi-tapahtuma-2016.html

 

 

Lisätietoja:

Olli Help, suunnittelija/Metsähallitus

p. 040-8321781 tai  Olli-Petteri.Help@metsa.fi

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat.

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs