Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » ElämysLahjojen suosio kasvussa –

Elämyslahjat Oy

ElämysLahjojen suosio kasvussa –

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 10:52
Julkaisija: Elämyslahjat Oy

Helsinki, 5.6.2015 – ElämysLahjat.fi saavutti 1000 elämyksen virstanpylvään maanantaina 25.5.2015. Yrityksen tuotevalikoimasta löytyy nyt yli tuhat elämyslahjaa. Elämykset sisältävät ajo-, ilma-, ja vesielämyksien lisäksi erilaisia hemmotteluhoitoja, ruokaelämyksiä ja kursseja. Tässä tiedotteessa ElämysLahjojen tuotepäällikkö Katri Pirinen paljastaa kaikkien aikojen TOP 5 -elämystä. 

Katrin on vaikea peitellä innostustaan, sillä vaikka hän tiesi, että ElämysLahjojen suosio oli nousussa, ei hänkään osannut olettaa, että tuhannen elämyksen raja menisi rikki näin nopeasti. Samaan hengenvetoon Katri toteaa, että ”ElämysLahjojen vaihtoehdoista löytyy varmasti elämyksiä kaikille iästä, sukupuolesta tai paikkakunnosta riippumatta, ympäri vuoden.”

ElämysLahjojen valikoima on laaja, mistä johtuen suosittujen lahjojen joukkoon mahtuu hyvin eri tyyppisiä elämyksiä. Vuodesta 2010 lähtien suomalaisten suosituimpia elämyslahjoja ovat olleet 1) kevytlentokoneen esittelykurssi, 2) käsiaseella ammunta, 3) crosskart-koeajelu, 4) Illallinen pimeässä sekä 5) Dr. Fish -kalapedikyyri. Yritysidea on otettu hyvin vastaan: vuonna 2014 myytiin 23 245 elämyslahjaa, ja määrä kasvoi 94 % edellisvuodesta. Verkkosivuilla oli elämyksiä katseltu vuoden aikana 3,4 miljoonaa kertaa. 

ElämysLahjojen tuotepäällikön mukaan kevytlentokonelento on ollut alusta asti todella suosittu, johtuen siitä, että konetta pääsee itse ohjaamaan. Samanlaisen suosion on saavuttanut tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativa käsiaseella ampuminen. Nämä elämykset ovat olleet kestosuosikkeja,  kuten crosskart-koeajelu, joka on ollut ElämysLahjojen valikoimassa kesästä 2012 lähtien. Melkein yhtä kauan valikoimassa on ollut Dr. Fish -kalapedikyyri. Jalkahoidon aikana karppikalojen heimoon kuuluvat garra rufa -kalat näykkivät pois kuolleen ihosolukon imukuppimaisella suullaan. Kalat ovat kotoisin Turkista, jossa hoitoja on tehty jo satoja vuosia erilaisiin iho-oireisiin. Tämän hetkinen suosikkielämys on Illallinen pimeässä, joka on ElämysLahjojen itse kehittelemä konsepti. Elämyksen aikana osallistujat pääsevät nauttimaan kolmen ruokalajin illallisen pilkkopimeässä.

”Eikä elämysten taru lopu tähän, vaan tavoitteenamme on kattaa koko Suomi jokaista mäennyppylää myöten”, toteaa Katri lopuksi.

Elämyksistä saa tarttuvan jutun, joten toimittaja: ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan elämyksiämme ilmaiseksi! Koko elämysten kirjo on tarkasteltavissa nettisivuillamme: www.elamyslahjat.fi

 

Liitetiedostot

ElämysLahjat Oy 

ElämysLahjat on osa kansainvälistä ActivityGifts-ryhmää, joka toimii kahdeksassa maassa: Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ruotsissa, Englannissa, Meksikossa, Virossa ja Suomessa. Toiminta Suomessa aloitettiin vuonna 2010 ryhmän viidentenä maana. ElämysLahjat tarjoaa yli 1000 (2015) elämystä Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä ElämysLahjat on Suomen suurin elämyksiä myyvä verkkokauppa, ja yrityksellä on lisäksi myyntipisteet Kampin ja Itiksen kauppakeskuksissa Helsingissä. 

Lisätietoja:

Nimi:            Katri Pirinen, tuotepäällikkö
Puh.              044 714 0007
S-posti          katri.pirinen@elamyslahjat.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs