Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Dinner in the Sky 10 vuotta elokuussa Helsingissä

Dinner in the Sky Finland

Dinner in the Sky 10 vuotta elokuussa Helsingissä

Tiedote.
Julkaistu: 22.04.2016 klo 09:30
Julkaisija: Dinner in the Sky Finland

Dinner in the Sky 
2.-7. elokuuta, HELSINKI, Rautatientori

Dinner in the Sky täyttää tänä vuonna pyöreät 10 vuotta. Juhlinta aloitetaan Belgiasta, Dinner in the Skyn kotimaasta, jonne rakentuu upea ja suuri elämyspuisto touko-kesäkuun vaihteessa. Suomeen Dinner in the Sky saapuu jälleen elokuussa ja juhlinta huipentuu keskellä Helsinkiä, Rautatientorilla 2.-7. elokuuta. Herkullisen ja erikoislaatuisen elämyksen saapuminen kaupunkiin on aina odotettu ja näkyvä tapahtuma. Tämän vuoden huippukokit ovat Top Chef –voittaja Akseli Herlevi ja Michelin-tähden omaavan ravintola ASKin Filip Langhoff.

Kaksi suomalaista huippua

Dinner in the Sky luottaa tänä vuonna kotimaisiin tähtiin. Ensimmäisen Top Chef –kisan voittaja Akseli Herlevi ja Ravintola ASKin Filip Langhoff nousevat taivaalle tarjoten vieraille suussa sulavia makuja.

Filip Langhoffin ruokaa luonnehditaan sanoilla aito, puhdas ja vahva fine-dining. Filipin ruokafilosofian mukaan ensin tulee käyttää riittävästi aikaa puhtaimpien ainesosien löytämiseen - toisinaan vaeltaen Helsingin lähiympäristön luonnossa, toisinaan etsien tuoretta riistalihaa tai kalaa Etelä-Suomesta. Sen jälkeen Filip antaa ainesosien puhua itse puolestaan, korostaen ruoissa makujen erikoislaatua. Michelin-tähden vuonna 2014 saanut ravintola ASKin perustaja ja keittiömestari Filip Langhoff nostaa vieraat korkeuksiin 5.-6.8.2016.

Akseli Herlevi muistetaan Suomen ensimmäisenä Top Chef –voittajana. Intohimoisella kokilla on vahva yhteys luontoon. Herlevi ottaa paljon vaikutteita japanilaisesta kulttuurista ja keittiöstä. ”Nojaan tuoreisiin ja eettisiin raaka-aineisiin. En ole tarkalleen tietyn kulttuurin tai keittiön noudattamisen fani, vaan voin sekoittaa erilaisia tekniikoita tai makuja keskenään perinteisistä resepteistä huolimatta”, sanavalmis Top Chef kuvailee ruokaansa. Akseli Herlevi on taivaallisena keittiömestarina 3.-4.8.2016.

Keittiömestareiden menut paljastetaan kevään kuluessa. Lipunmyynti on jo alkanut osoitteessa: www.dinnerinthesky.fi

Dinner in the Sky 10 vuotta

Dinner in the Skyn 10-vuotisjuhlia vietetään Belgiassa, Brysselissä 31.5.-5.6.2016. Tapahtuman ainutlaatuisuus on viety huippuunsa. Puistomainen alue kokoaa yhteen 10 Dinner in the Sky -pöytää ja -nosturia sekä 10 huippukokkia yhtä aikaa. Tapahtuma-alueen Dinner in the Sky –elämykset ovat jo lähes myyty loppuun, ainoastaan muutamia lounaspaikkoja on vapaana.

Taustaa

Dinner in the Sky nostaa 22 vierasta ruokailemaan tai nauttimaan lasin kuohuvaa 50 metrin korkeuteen. Tapahtuma on tunnettu siitä, että keittiömestarit ovat maailman ja Suomen parhaita ja palkittuja. Päivän keittiömestari nousee vieraiden mukana ylös aina illallisilla. Taivasravintolakonsepti on perustettu Belgiassa vuonna 2006 ja se toimii jo 55 maassa. Vuoden 2016 tapahtumat ovat käynnistyneet jo tammi-helmikuussa Meksikossa, touko-kesäkuussa kiertueet käynnistyvät täysipainoisesti Euroopassa. 

Liput nyt myynnissä:  www.dinnerinthesky.fi  

FACEBOOK: www.facebook.com/dinnerinthesky.fi 
INSTAGRAM: www.instagram.com/dinnerintheskyfinland
YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=ncsXwuW8swg

#dinnerintheskyfinland

Katso myös: www.dinnerinthesky.com

Lisätietoja:

Risto Meigas, Skyworld Service OÜ, +372 501 7981, risto@dinnerinthesky.ee  (suomi,englanti)
Juha Rönkkö, Stopteltat Oy,  0500 495 368, juha.ronkko@stopteltat.fi 

Kuvia voi vapaasti käyttää uutisoinnissa ja juttujen yhteydessä. Kuviin merkintä Dinner in the Sky Finland, paitsi Akseli Herlevin kuva: Sub, Filip Langhoffin kuva: Ravintola ASK.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs