Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Cumulus jäädytti Superior + -huoneensa Kemin LumiHotellia varten

Restel Oy

Cumulus jäädytti Superior + -huoneensa Kemin LumiHotellia varten

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 12:45
Julkaisija: Restel Oy

Cumulus-hotelliketju lähti mukaan LumiLinnan 20. juhlakauteen toteuttamalla yhden LumiHotellin huoneista standardiensa mukaisesti. LumiHotellin asiakkaiden toive lumi- ja jääveistoksien näkymisestä huoneissa on otettu nimikkohuoneessa huomioon.

Cumuluksen Kemin LumiHotelliin toteutetussa Superior + -huoneen kalustus on veistetty hotelliketjun ohjeiden mukaisesti. Lisäksi vuonna 2014 uudistuneisiin Cumulus-hotelleihin liittyvä kaupunkisiluetti on toteutettu kauniina lumi- ja jääveistoksena huoneen seinälle.

”Tämä on upea mahdollisuus kokeilla jotakin uutta. On hienoa nähdä, kuinka veistäjät saivat Cumulus-hotellien urbaanin ja rennon identiteetin esiin niinkin uniikeista aineksista kuin lumi ja jää”, sanoo ketjun Brand Manager Anette Österman.

”LumiHotelliin toteutettu huone tarjoaa jotakin uutta Kemiin suuntaaville Cumulus-asiakkaille. Huone on myös oiva mahdollisuus löytää Cumulus uudelleen”, jatkaa Österman. 

 

Lisätietoja:
Anette Österman, Brand Manager, Cumulus Oy, Puh. +358 40 75 17 213
www.cumulus.fi | facebook/cumulus.fi | instagram/cumulushotels 

Liitetiedostot

Maailman suurin LumiLinna avattiin Kemiin vuonna 1996. LumiLinna on vakiinnuttanut paikkansa sekä kotimaisena käyntikohteena että eksoottisena matkailutuotteena, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Tänä päivänä Kemin LumiLinna edustaa alansa kärkeä lumirakentamisessa sekä lumi- ja jäätaiteessa. Linnan rakennuttaa ja sen toiminnasta vastaa Kemin Matkailu Oy. LumiLinna kokonaisuuteen kuluu 48-paikkainen LumiHotelli.

Cumulus-hotelliketju on kotimainen vuonna 1974 perustettu ketju, johon kuuluu 26 hotellia ympäri Suomea. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 46 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja yli 230 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza Helsinki-hotellin, Holiday Inn - ketjun ja keväällä 2015 avattavan Hotel Indigo Helsinki-Boulevardin lisäksi myös kotimaisten Cumulus- ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotel Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Arenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 50 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Mario, Lauantai, Wanha Mestari-ketju, Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s sekä Burger King® -ravintolat.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs