Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Bilteman uuden Syyskuvaston tuotteilla valmistelet kodin, ajoneuvot ja puutarhan syksyyn ja talveen: Hae meiltä sujuvampi arki!

Biltema

Bilteman uuden Syyskuvaston tuotteilla valmistelet kodin, ajoneuvot ja puutarhan syksyyn ja talveen: Hae meiltä sujuvampi arki!

Tiedote.
Julkaistu: 21.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: Biltema

Syksy on talveen valmistautumisen, arkisten askareiden ja monenlaisten kunnostusprojektien aikaa. Bilteman Suuressa syys-talvikuvastossa 2015/16 on satoja uutuustuotetta, joista moni on suunnattu juuri näihin tarpeisiin. Kuvaston sivumäärä on huikeat 626 sivua, joten tästä laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet moneen muuhunkin tarpeeseen – ja omat takuuvarmat suosikit jokaiselle perheenjäsenelle. Kuvastoon on helppo tutustua myös digitaalisesti kotisivuillamme.


Autoilu, autonhoito ja moottoripyörät ovat Bilteman perinteisimpiä tuotealueita. Biltema on aina halunnut ja haluaa edelleen pitää perinteistään hyvää huolta. Syksyn uutuuksista löytyykin paljon laadukkaita tuotteita, joilla voi valmistella ajoneuvonsa syksyyn ja talveen. Tarjolla on akkuja, lamppuja, öljyjä ja paljon muita tarpeellisia tarvikkeita.


Oikeat työkalut tekevät puolet työstä
Erilaisiin rakennus- ja kunnostuspuuhiin Biltemalla on tarjolla tarvikkeita, jotka toimivat käsivoimalla, sähköllä, paineilmalla tai bensiinillä. Oli käyttövoimana mikä tahansa voimanlähde, me keskitymme ergonomiaan, toimivuuteen ja turvallisuuteen. Meiltä saa paitsi tehokkaat ja toimivat työkalut, niin myös ammattitaitoisia neuvoja sopivien työkalujen ja lisätarvikkeiden valintaan. Aina yhtä suosittuja ovat muun muassa hylsyavainsarjamme, jotka täyttävät ammattilaisten laatuvaatimukset ja joille annamme jopa 10 vuoden takuun. Aloita projektisi Biltemassa!


Kätevät tarvetavarat kotiin
Käytännöllinen, ajaton muotoilu ja näppärä toiminnallisuus ovat avainsanoja kodin päivittäistä elämää helpottavissa tuotteissamme, oli kyse sitten lampuista, kodin pienelektroniikasta tai työvaatetuksesta. Toiminnallisuus ei myöskään sulje pois visuaalisuus- ja tunnelmallisuusnäkökulmia. Ympärivalaiseva uutuus-LED-lamppumme on tästä oiva esimerkki. Tämä hehkulamppumainen LED-lamppu näyttää koristeellisen valokuidun ansioista perinteisen kauniilta, vaikka onkin tekniikaltaan aivan uusi. Erittäin hyödylliset, toiminnalliset ja tyylikkäät ovat myös uudet otsalamppumme, joista löytyy neljä eri värivaihtoehtoa. Nouda Biltemasta valoa ja iloa lyheneviin päiviin.


Tuotetiedot:
Käynnistysakku EFB Start-Stop 80-3602: Tehokas akku, jonka syklinkestävyys on kaksi kertaa suurempi kuin tavallisissa käynnistysakuissa. Soveltuu stop/start-järjestelmillä varustetuille autoille sekä paljon virtaa kuluttaville ajoneuvoille. Pitkä käyttöikä. Nopea energian talteenotto ajon aikana. Täysin huoltovapaa. Kolmen vuoden takuu. Alkaen 99,90 €.


Hylsyavainsarja 1/4"–3/8"–1/2", 158 osaa 71-010: CrV-terästä, kärjet S2-terästä. Erilaisia hylsyjä, joissa 6-kulmainen Round Corner -ote, sytytystulppahylsyjä, kiintoavaimia, kuusioavaimia, nivelavaimia, T-kahva, jatkovarsia, yleisniveliä, kärkikahvoja sekä Quick Release -toiminnolla ja 72-hampaisella räikkäjärjestelmällä varustettu räikkäkahva. Toimitetaan muotoon valetussa muovilaukussa. 10 vuoden takuu. 199 €


Hehkulamppumainen LED-lamppu 46-3330-3332: ”Uusi tekniikka–perinteinen ulkonäkö”. Täysverinen vaihtoehto perinteiselle hehkulampulle. Valon sirontakulma 300°. Erinomainen valonlähde varjostinvalaisimiin, sillä lamppu valaisee myös alaspäin, kantaa ja pöydänpintaa kohden. Koristeellisen valokuidun ansiosta lamppu on jo itsessään kaunis. 2700 K. Kirkas. Alkaen 2,99 €/kpl


Halogeenilamput Premium, 2 kpl 35-094: Tuottaa erittäin valkoista valoa. Jopa 50 % enemmän valoa ajotielle. 33 % valkoisempaa valoa kuin perinteisistä halogeenilampuista. Erittäin tehokkaat lamput tuottavat mukavaa valoa, joka ei väsytä kuljettajan silmiä. Yksi markkinoiden pisimmistä valokeiloista.12 V:n jännite. 14,99 €


Otsalamppu 24-961: Kallistettava otsalamppu, jossa on yksi 1 W:n valkoinen ja kaksi punaista LED-valoa. Toimintopainike säästötehon, täystehon ja punaisen vilkkuvalon valintaan. Joustava otsanauha ja vesitiivis lamppukotelo. Toimii kolmella AAA-paristolla (ei sisälly). Toimintopainike säästötehon, täystehon ja punaisen vilkkuvalon valintaan. Paristojen kapasiteetti pitää valon palamassa n. 2-3 tuntia. Paino 77 g. 4,99 €


Mikro-USB-kaapeli Lightning-liittimellä 84-7214: USB-lataus- ja synkronisointikaapeli Lightning-liittimellä. Loistava apu, kun käytössä on sekä iPhone- että Android-laitteita. Johdon pituus: 1 m. 9,99 €

Lisätietoja:
Biltema Asiakaspalvelu
Puh. 09 427 05830 (kuluttajan operaattorimaksu)
Sähköposti: asiakaspalvelu@biltema.fi
www.biltema.fi

Liitetiedostot

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 19 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 123 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs