Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Be Active! Get Wet! Aurlahden vesiliikuntapäivä Lohjalla 30.7.

Suomen Latu

Be Active! Get Wet! Aurlahden vesiliikuntapäivä Lohjalla 30.7.

Tiedote.
Julkaistu: 12.07.2016 klo 12:50
Julkaisija: Suomen Latu

Uimalla yli -avovesiuintiyhdistys järjestää Aurlahden vesiliikuntapäivä -tapahtuman Lohjalla lauantaina 30.7.2016 klo 9-18 yhteistyössä Suomen Ladun ja Café Aurlahden kanssa.

Aurlahden vesiliikuntapäivässä vesi roiskuu, kun tarjolla on kaikille ilmaisia kokeiluja, alkeiskursseja ja tietoutta vesiliikunnan eri lajeista, leikkimielisiä kilpailuja eri lajeissa sekä Viisaasti vesillä -kiertueen näytös. Ohjelmaa on koko perheelle.

Tapahtuma on kansainvälisen Watersports Enhanced Together -projektin Suomen päätapahtuma. Projektissa on Suomen Ladun lisäksi mukana ulkoilun ja liikunnan järjestöjä ja toimijoita Espanjasta, Portugalista, Irlannista, Pohjois-Irlannista ja Bulgariasta. Projektin tavoitteena on vesiliikunnan tutuksi ja tunnetuksi tekeminen sekä kynnyksen madaltaminen vesiliikunnan harrastamiseen. Projekti tarjoaa kesän 2016 aikana vesiliikuntalajien maistiaistapahtumia eri puolella Suomea pääosin Suomen Ladun paikallisyhdistysten järjestäminä. Vesiliikunnan ohjaajien vaihto-ohjelma tuo 5 ohjaajaa ulkomailta Suomen päätapahtumaan.

Tapahtumaa tekemässä ovat myös: Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, Suomen Uimaliitto, Lohjan Seudun Latu, Melanvääntäjät ry, Lohjan Seudun Soutajat ry, Lohjan Purjehtijat, Nouroutine Sports, Therafish ja VisitLohja.

Tiedotustilaisuus tapahtumasta on Café Aurlahdessa (Rantapuisto 2, Lohja) torstaina 14.7. klo 11. Paikalla tapahtumasta ovat kertomassa yhdistyksestä Paavo Voltti ja Tuomas Kaario sekä Suomen Ladun projektikoordinaattori Päivi Pälvimäki.

Lisätietoja:

http://www.uimallayli.fi

http://www.beactive-getwet.eu

https://www.facebook.com/BeActiveGetWet/

Tiedustelut:

Päivi Pälvimäki, 050-4133413, paivi.palvimaki@suomenlatu.fi

Suomen Latu ry on liikuttamiseen ja ulkoilijoiden edunvalvontaan keskittynyt ulkoilujärjestö, johon kuuluu yli 80 000 jäsentä 199 yhdistyksessä. 

www.suomenlatu.fi
www.facebook.com/suomenlatu
www.twitter.com/suomenlatu

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs