Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Antti Tuisku tähdittää Lahden MM-kisojen viihdetarjontaa

Lahti 2017

Antti Tuisku tähdittää Lahden MM-kisojen viihdetarjontaa

Tiedote.
Julkaistu: 04.10.2016 klo 17:30
Julkaisija: Lahti 2017

Suomen suosituimpiin esiintyjiin lukeutuva Antti Tuisku viihdyttää hiihtokansaa ensi talven Lahden MM-kisoissa. Tuiskun lisäksi kisavieraat pääsevät nauttimaan monipuolisesta viihdetarjonnasta aina Seinäjoen Tangomarkkinoiden Monotangoista YleX:n opiskelijabileisiin. Ensi vuoden suurimman yleisötapahtuman päivälippujen myynti käynnistyi tänään.

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisat tarjoavat 21 kilpailutapahtuman lisäksi runsaasti muutakin tekemistä kaikenikäisille kisavieraille. Viihdetarjonta keskittyy aivan stadionin vieressä sijaitsevan suurhallin Festival Arenalle, jossa vietetään päivittäin talven parasta afterskitä artistien, hyvän ruoan ja juoman parissa.

- Haluamme tarjota kisakävijöille talvilomakauden parhaan elämyksen, johon sisältyy urheilujännityksen lisäksi myös muuta laadukasta viihdettä, kaikki samalla pääsylipulla. Perheille elämyksiä tarjoaa ulkona Röllin Talvimaa sekä sisällä Festival Arena mm. Heurekan Tiedesirkuksen ja Puuhaparkin muodossa. Festival Arenan päälavalla kuullaan live-musiikkia pitkin päivää ja kahdeksana iltana tarjoillaan MM-tason bileet tähtiartistien ja hienojen afterski–bändien johdolla. Lisäksi hallista löytyy monipuolinen valikoima ruokaa ja juomaa, kertoo tapahtumajohtaja Jesse Kiuru.

Antti Tuisku esiintyy Festival Arenalla perjantaina 24.2. ja Suomen tunnetuimpiin bilebändeihin lukeutuva Jean S. 3.3. MM-afterskissä viihdyttävät myös mm. Teatteri Eurooppa Neljä showband, Konsta Hietanen & Vox Undecover ja Lahti Party All Stars.

Kisakansaa tanssitetaan myös tangon tahtiin yhdessä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa. Monotangot ovat ohjelmassa lähes päivittäin ja tiistaina 28.2. tanssitaan pitkän kaavan mukaan, kun puolilta päivin aina iltaan saakka jatkuvien tanssien tunnelmasta vastaavat tangokuningatar Susanna Heikki sekä tangokuninkaat Jukka Hallikainen, Marko Maunuksela, Kyösti Mäkimattila ja Teemu Roivainen.

Keskiviikkona 1.3. kisoissa vietetään talven parhaita haalaribileitä YleX:n afterski-päivän merkeissä. 

Päivälippujen myynti käynnistyy

MM-kisoihin voi nyt ostaa lippuja myös yksittäisille päiville, aiemmin myynnissä olivat vain kahden tai useamman päivän lippupaketit. Päivälippujen hinnat ovat edullisimmillaan 31,50 euroa ja lipun hintaan sisältyvät aina sekä kilpailutapatumat että oheisohjelma. Alle 7-vuotiaat pääsevät kisoihin ilmaiseksi ja 7-16 –vuotiaat saavat aluelipun puoleen hintaan ja muista lipuista kymmenen euron alennuksen. Eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet saavat kaikista lipuista kymmenen euron alennuksen.

- Lahti2017 on Suomen satavuotisjuhlavuoden suurin tapahtuma ja olemme siksi halunneet hinnoitella lippumme niin, että kisoista tulee koko kansan juhlakisat. Myynnin suhteen olemme tavoitteiden mukaisessa aikataulussa, kertoo myyntijohtaja Mikko Saarinen.

MM-kisoihin on myyty ja varattu yli 50 000 lippua. Kysyntää on ollut erityisesti parhaille paikoille, sillä sekä hiihto- että mäkistadionin pääkatsomo on suosituimpina kisapäivinä varattu loppuun. Lähimpänä hiihdon maalilinjaa sijaitseva pääsuoran A1-katsomo on varattu loppuun kaikkina kisapäivinä.

Lisätietoja juhlakisojen ohjelmasta ja pääsylipuista: http://www.lahti2017.fi/liput
Kurkista MM-kisa-areenalle! 360-kuva katsomoista: http://lahti2017.fi/360/

 

Lisätiedot:
Lahti2017, tapahtumajohtaja Jesse Kiuru 050-585 7441
Lahti2017, myyntijohtaja Mikko Saarinen 0400-431 207

 

#Lahti2017
#roadtolahti
FIS Nordic World Ski Championships
Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut
22.2.-5.3.2017

www.lahti2017.fi
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs