Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Anssi Kela ja Emma Salokoski esiintyvät intialaisten lasten hyväksi

Suomen World Vision

Anssi Kela ja Emma Salokoski esiintyvät intialaisten lasten hyväksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 14:54
Julkaisija: Suomen World Vision

MUSIC FOR GOOD, syksyn sympaattisin hyvän mielen musiikki-ilta torstaina 15.10 klo 19:00 Nosturissa, Telakkakatu 8, Helsinki. Showtime klo 19:30.

Intian Sagarin alueen lasten ja perheiden hyväksi järjestettävällä keikalla esiintyvät Anssi Kela ja Emma Salokoski.

- Meillä on vastuu omistamme, mutta myös muista. Hallitus on kehitysapuleikkausten myötä päättänyt, että Suomi kääntää selkänsä niille, joiden avuntarve on kaikkein suurin. Sinun ja minun täytyy nyt ryhtyä toimeen, sanoo Anssi Kela painokkaasti. 

- Minusta on huolestuttavaa, että hyvin käyntiin lähteneitä projekteja ajetaan alas niin radikaalisti hallituksen toimesta. Jos haluamme, että maailmassa säilyy jonkinlainen balanssi, on meidän autettava siellä, missä hätä on suurin. Ilmapiiri maassamme on muutenkin viime aikoina herättänyt huolta ja surua. Meidän on aina muistettava katsoa ihmisiä ihmisinä, lapsia lapsina. Elämme nyt kriittistä aikaa, jolloin mitataan, pysymmekö ihmisinä vai tuleeko meistä hirviöitä. Historia näyttää, pohtii Emma Salokoski.

Music for Good -keikan järjestää Suomen World Visionin henkilökunta. Illan tuotto ohjataan World Visionin työhön Intian Sagarin alueella. Suomalaisten tuella Sagarissa jo 2 500 lasta on pelastettu aliravitsemukselta ja sadoille köyhille perheille on tarjottu tukea maanviljelyssä ja pienyritystoiminnan aloittamisessa. Nyt työ on kuitenkin vaarassa loppua Suomen hallituksen kehitysyhteistyöleikkausten vuoksi. Aluekehitysohjelman äkillinen lakkauttaminen tarkoittaa vuositasolla yli 500 lapsen hengen vaarantumista, kun aliravitsemus- ja terveystyö loppuvat.

- Konsertilla haluamme tuoda esille, mitä leikkauspäätökset tekevät Sagarin lapsille, ja olla korjaamassa uhkaavaa vahinkoa. Konsertin järjestämiseen lähdettiin vauhdilla. Huomasimme, että artistit ovat innolla mukana tukemassa työtämme. Myös Nosturi tarjoaa tilansa tapahtuman käyttöön, kertoo Carita Ylikippari Suomen World Visionista.

Illan avaa senegalilaisia rytmejä tarjoava Bugarabu Band. Emma Salokoski on yksi sielukkaita ja persoonallisia laulajiamme, ja hän on juuri julkaissut uuden sooloalbumin Kiellettyjä asioita. Emmaa säestää suomalainen harmonikkataiteilija Johanna Juhola. Vain Elämää -sarjaa tähdittävä Anssi Kela ottaa illan haltuun kitaransa kanssa. 

LIPUT 16,50 €, ovelta 18 € (K-18). Ennakkomyynti: Lippupalvelu http://www.lippupalvelu.fi/event/suomen-world-vision-esittaa-music-for-good-lippuja/166157.

Lippuja voi ostaa Suomen World Visionilta: asiakaspalvelu@worldvision.fi, puh. 096 818 300.

Lisätietoja

Carita Ylikippari, carita.ylikippari@worldvision.fi. puh. 044-0161180.

Lisätietoa Sagarin tilanteesta: https://worldvision.fi/pelastetaan-ainakin-sagar

 

Liitetiedostot

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Suomen World Vision on ulkoministeriön kumppanuusjärjestö, ja suomalaisten rahoittamia hankkeita on kuudessa maassa:  Keniassa, Ugandassa, Perussa, Kolumbiassa, Intiassa ja Sri Lankassa. worldvision.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs