Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Äitienpäivänä 10.5. äidit maksutta Heurekaan

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Äitienpäivänä 10.5. äidit maksutta Heurekaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.05.2015 klo 09:34
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

TIEDOTE 4.5.2015

 

Äitienpäivänä 10.5. äidit maksutta Heurekaan

Äitienpäiväsunnuntaina hellitään äitejä! Perheensä tai lastensa kanssa tulevat äidit pääsevät Heurekaan maksutta äitienpäivänä. Heurekan ravintolassa on juhlapäivän kunniaksi lounaan yhteydessä tarjolla runsas jälkiruokapöytä ja Heureka Shopissa erikoistarjouksia – kaikki äitien kunniaksi.

Heurekassa on tällä hetkellä nähtävänä suosikkinäyttelyt Maan alle sekä Lasten Heureka. Näiden lisäksi samalla lipulla voi tutustua myös Heureka-klassikoihin sekä päänäyttelyn Suolistossa suhisee-, Kolikon tie-, Älykäs kaupunki- ja Suojaan! –näyttelyihin sekä tiedepuisto Galileihin. Planetaariossa kävijät hurmaa elokuvat Pimeä maailmankaikkeus ja Avaruusteknologia arjessamme.

Heureka on avoinna äitienpäivänä su 10.5. klo 10–18.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Heli Ainoa 040 901 5295

heli.ainoa@heureka.fi

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs