Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ainutlaatuinen dokumenttisarja World Cupiin valmistautuvasta Leijona-joukkueesta

Viaplay/Viasat

Ainutlaatuinen dokumenttisarja World Cupiin valmistautuvasta Leijona-joukkueesta

Tiedote.
Julkaistu: 25.07.2016 klo 12:57
Julkaisija: Viaplay/Viasat

 

 

 (Katso traileri)

6-osainen Leijonat Inside -ohjelmasarja seuraa Leijonien matkaa kohti syksyn World Cup -turnausta. Suomalaiset jääkiekkofanit pääsevät ohjelmasarjan kautta ensimmäistä kertaa aitiopaikalle todistamaan kulissien takana tapahtuvia asioita. Tarjolla on ennennäkemätöntä materiaalia sekä harjoitustilanteista että pelaajien kotioloista ja taustajoukoista. Ensimmäinen jakso nähdään Viasat Jääkiekko -kanavalla sekä Viaplayssa elokuun loppupuolella.

Leijonat Inside näyttää ensimmäistä kertaa mitä kaikkea maajoukkueen eteen todella tehdään joukkueen valmistautuessa arvoturnaukseen. Ohjelmasarjassa seurataan lähietäisyydeltä joukkueen muodostumisen eri vaiheita, pelaajien arkea, harjoittelua ja leiritystä. Kamerat ovat paikalla myös Leijonien kenraaliharjoituksessa otteluissa Ruotsia ja USA:ta vastaan ennen World Cup -turnauksen alkua. Katso tästä ohjelmasarjan traileri.

”On korkea aika raottaa verhoa ja päästää kamerat paikalle todentamaan sitä arkea missä pelaajat ja valmennus elävät. Tätä kautta varmasti aukeaa se todellisuus miten monen eri henkilön panos vaikuttaa jääkiekkojoukkueen menestymiseen ja mistä aineksista joukkueen yhteinen tarina rakentuu,” Suomen World Cup -joukkueen GM Jere Lehtinen toteaa.

”Olemme innoissamme siitä että pääsemme tarjoamaan katsojille mahdollisuuden, paitsi seurata huipputasokkaan World Cup -turnauksen alusta loppuun, myös päästä kurkistamaan maamme kirkkaimpien kiekkotähtien arkeen. Haluamme antaa katsojillemme parhaat mahdolliset työkalut jääkiekon nautinnolliseen seuraamiseen ja tämä on tärkeä osa työkalupakkiamme,” pohtii Viasatin jääkiekkotuottaja Iiro Harjula.

Ohjelman tuotanto alkoi maaliskuussa ja seurantajakso päättyy World Cup -turnauksen viimeiseen otteluun. Leijonat Inside -dokumenttisarjan lisäksi Viasat seuraa maajoukkueen matkaa heti 8.9. Helsingissä pelattavista harjoitusotteluista läpi Torontossa pelattavan turnauksen. Uudella Viasat Jääkiekko HD -kanavalla nähdään kaikki World Cup -ottelut suomenkielisellä selostuksella. Kisan pääselostajana toimii Viasatin kiekkoääni Antti Mäkinen.

Leijonien World Cup -otteluohjelma:

8.9. Suomi - Ruotsi (harjoitusottelu, Helsinki)
10.9. Ruotsi - Suomi (harjoitusottelu, Göteborg)
13.9. USA - Suomi (harjoitusottelu, Washington)

18.9. Suomi - Pohjois-Amerikka
20.9. Suomi - Ruotsi
22.9. Suomi - Venäjä
24.9. A1 – B2 välierä
25.9. B1-A1 välierä
27.9. 1. finaali
29.9. 2. finaali
1.10. 3. finaali

 

 

Lisätiedot:

Ville Klinga, vastaava tuottaja, Viasat Sport
+358 40 5535588
ville.klinga@viasat.fi

Erika Miramo, Head of Marketing & PR, Viasat Finland
+358 40 5485777
erika.miramo@viasat.fi

Tuottaja Timo Simonen
+358 40 5566 260
timo.simonen@matheus.fi

Tuottaja/ohjaaja Matti Heusala
+358 40 7711 002
matti.heusala@matheus.fi

Liitetiedostot

 

Modern Times Group (MTG) ja Viasat Finland Oy

Oy Viasat Finland Ab on osa kansainvälistä, kuudessa maanosassa toimivaa Modern Times Group (MTG) mediakonsernia, johon kuuluu maksu- ja ilmaistelevisioita, radioita, online-palveluita ja tuotantoyhtiöitä. MTG:n Viasat Broadcastingiin kuuluu ilmais- ja maksutelevisiokanavia, jotka ovat saatavilla Viasatin oman satelliitin kautta, televisiolähetysverkoissa (kaapeli, satelliitti ja IPTV) ja netissä. Modern Times Group on kasvuyritys ja se on listattu Tukholman Nasdaq OMX -pörssissä.

Suomessa Viasat lähettää kanavapakettejaan oman satelliitin kautta sekä kaapeli- ja laajakaista-tv- ja antenni tv -lähetyksinä. Suomessa Viasat aloitti lähetykset vuonna 1996. Lisätietoja www.viasat.fi

Viaplay

Viaplay on Pohjoismaiden johtava televisio-ohjelmien, elokuvien ja urheilun suoratoistopalvelu. Viaplay tarjoaa uusimmat tv-sarjat, tuhansia suosittuja elokuvia ja lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV-televisioiden, Apple TV:n, Chromecastin, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360- ja Playstation 3 ja Playstation 4 -pelikonsolien kautta. Lue lisää osoitteessa www.viaplay.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs