Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Ahvenanmaan viralliset merikartat uudistuneet

Karttakeskus

Ahvenanmaan viralliset merikartat uudistuneet

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2015 klo 17:28
Julkaisija: Karttakeskus

Liikenneviraston julkaisemasta ja Karttakeskuksen kustantamasta Ahvenanmaan Merikarttasarja C:stä on saatavilla uusi versio. Uudistunut merikarttasarja sisältää muun muassa runsaasti uutta syvyystietoa.

Merikarttasarjat soveltuvat mittakaavansa ja tarkkuutensa puolesta saaristo- ja rannikkonavigointiin. Merikarttasarja kertoo muun muassa väylien ja viittojen sijainnit, vedenalaiset karit ja johdot sekä syvyystiedot. Merikarttasarja on kierresidottu karttalehtiö, joka on pakattu muovitaskuun.

Merikarttasarjojen karttalehtiä on täydennetty yksityiskohtaisilla erikoiskartoilla, jotta veneily olisi turvallista satamien ja kapeikkojen läheisyydessä.

Uudistunut Merikarttasarja C on tilattavissa välittömästi esimerkiksi Karttakeskuksen Karttakaupasta (www.karttakauppa.fi) sekä lukuisilta jälleenmyyjiltä. Lisäksi toukokuussa julkaistaan uudistunut versio Merikarttasarja B:stä (Helsinki – Parainen).

 Lisätietoa antaa:

 Tuotepäällikkö Aino Wuolijoki, Karttakeskus

aino.wuolijoki@karttakeskus.fi

puh. 020 5777 458

 

Tuotetiedot:

  • mittakaava 1:50 000 (1 cm kartalla = 500 m)
  • wire-sidottu karttakirja
  • koko 46 × 34 cm
  • hinta 47 €
  • koordinaattijärjestelmä EUREF-FIN (WGS 84)
  • ISBN 978-952-266-261-3

Karttakeskus Oy

Karttakeskus on karttaosaamisen ja paikkatiedon ammattilainen, joka on erikoistunut jalostamaan sijaintiin liittyvästä tiedosta nykyaikaisia meidän kaikkien liikkumista helpottavia paikkatieto- ja karttatuotteita, sekä digitaalisina tuotteina että perinteisinä painettuina karttoina. Karttakeskus tuottaa karttoja mm. autoiluun, matkailuun, ulkoiluun ja veneilyyn sekä erilaisia karttoihin, retkeilyyn ja matkailuun liittyviä kirjoja. Karttakeskus Oy on osa Affecto-konsernia.

Lisätietoja: www.karttakeskus.fi, www.karttakauppa.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs