Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vapaa-aika » Adobe Creative Cloudiin rutkasti uusia älykkäitä toimintoja

Adobe

Adobe Creative Cloudiin rutkasti uusia älykkäitä toimintoja

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2016 klo 08:17
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote
22. kesäkuuta 2016

Creative Cloudin luoviin työkaluihin tulee uusia älykkäitä toimintoja. Photoshop täyttää nyt tyhjät kohdat, joita syntyy, kun kuvia kääntelee ja leikkaa. Automaattinen fontintunnistin säästää aikaa, ja uudella Face Aware Liquify -toiminnolla voi muokata kasvoja.

Adobe lanseeraa joukon uusia toimintoja Creative Cloudin työkaluihin, joita luovan alan työntekijät käyttävät ympäri maailmaa. Uutuuksien joukossa on useita uusia toimintoja Photoshopiin, jota voi nyt käyttää vapaammin valokuvien muokkaamiseen Content Aware Crop -toiminnon ansiosta. Toiminto täyttää automaattisesti tyhjät kohdat, joita syntyy, kun kuvia kääntää tai niiden kokoa muuttaa.

Kuvien muokkaamisen tunnettuna haasteena on riski, että valokuvat menettävät autenttisen ilmeensä. Näin on myös kasvojen kohdalla. Siksi Adobe lanseeraa Photoshop CC:hen uuden Face Aware Liquify -toiminnon, jolla kasvojen ilmettä voi muokata muuttamatta kasvojen mittasuhteita. Parannetun teknologian ansiosta ohjelma tunnistaa automaattisesti kasvoja ja niiden eri osaelementtejä.

”Monet uutuuksista osoittavat kuinka kunnianhimoisia olemme tekemään Creative Cloudista parhaan vaihtoehdon niille, jotka käyttävät työssään luovia työkaluja”, kertoo Anna Rose, Adoben Creative Cloudin Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Creative Cloudia on nyt myös entistä helpompi käyttää yhdistettynä Adobe Stockiin, jonka myötä saa pääsyn yli 55 miljoonaan kuvaan, videoon ja graafiseen kuvitukseen. Creative Cloudin käyttäjät saavat siis vastedes työnsä tueksi kymmenkertaisen tehokkuuden verrattuna toisten kuvapankkien käyttäjiin*.

Lista Creative Cloudin uutuuksista

Kaikki uutuudet Creative Cloudissa säästävät huomattavasti aikaa ja tarjoavat uusia luovia mahdollisuuksia käyttäjille: 

 • Fontintunnistin: Photoshop CC osaa nyt tunnistaa fontteja kuvissa ja grafiikoissa, jotta käyttäjä voi nopeasti ja helposti saada selville, mitä fonttia on käytetty. Photoshopin Match font -toiminto ehdottaa automaattisesti mahdollisia fontteja, joita voi käyttää Adobe Typekitin kautta, joka sekin on osa Creative Cloudia.
 • Uusi virtuaalinen todellisuus -toiminto: Tästä toiminnosta tulee osa Premiere Pro CC:tä. Se sisältää field of view -toiminnon, jolla voi esikatsella miltä sisältö tulee näyttämään virtuaalisessa todellisuudessa.

 • Nopea tiedoston sisältöjen vienti useaan eri formaattiin: Nyt yhdestä tiedostosta voi luoda originaalit monessa eri koossa ja formaatissa yhdellä klikkauksella.
 • Tuottavuusparannuksia Photoshop CC:ssä: Uuden päivityksen tarjoaman fontintunnistimen ja content aware fill -toiminnon avulla voi työskennellä jopa kolme kertaa nopeammin.

 • Luo oma virtuaalinen Donald Trump: Erityisenä uutuutena on Character Animator Preview, jolla voi luoda animoituja hahmoja, joihin voi yhdistää oikean henkilön äänen ja liikkeet. After Effects CC -ohjelman uutta toimintoa on ehtinyt käyttää The Late Shown Stephen Colbert, joka kutsui animoidun Donald Trumpin studiovieraakseen. Sitä on käytetty myös Simpsoneiden live-jaksossa, jossa Homerin animoitu hahmo esiintyi suorassa lähetyksessä. Lue lisää Simpsonien live-jaksosta Adoben Creative Could -blogista.

Adobe Stockilla on myös joukko uusia paranneltuja toimintoja

 • Myy työsi suoraan Lightroomissa
  Kohta graafiset suunnittelijat voivat helposti myydä töitään Adobe Stockissa – suoraan Lightroom CC:stä, Adobe Bridge CC:stä, Photoshop Fix:istä ja Photoshop Mix:istä.

 • Automaattiset avainsanat
  Stock Contributor Portal on pian tarjolla kaikille, jotka haluavat myydä teoksiaan Adobe Stockissa. Sen älykkään auto-tag -toiminnon ansiosta avainsanoja ei tarvitse liittää ja kirjoittaa ennen valokuvien ja videoiden lataamista, mikä säästää aikaa.

 • Uusi kokoelma näyttää parhaat kuratoidut valokuvat
  Premium Collectionin myötä Adobe Stockiin tulee uusi kokoelma, joka sisältää 100 000 erittäin korkealaatuista kuratoitua valokuvaa.
 • One-Click Workflow
  Creative Cloudin ja Adobe Stockin yhteensopivuutta on parannettu. Kuvia, videoita ja grafiikkaa voi nyt tuoda Adobe Stockin sivuilta yhdellä ainoalla klikkauksella.

Luovan sisällön parempi synkronointi

CreativeSyncin avulla Creative Cloudin jäsen voi varmistaa pääsyn omiin tiedostoihinsa, fontteihinsa ja asetuksiinsa riippumatta siitä, työskenteleekö puhelimella vai päätteellä. Nyt yhteistyökin on helpompaa esimerkiksi read only Creative Cloud Librariesilla, johon voidaan asentaa eri lupa-asetukset eri tiimeille. Creative Cloud Libraries paneliin tulee lisäksi hakufiltteri, jolla voi helposti etsiä ja valita videoiden, valokuvien, kuvitusten ja vektorigrafiikan välillä. 

*Pfeiffer Consultingin tutkimuksen mukaan 

Hinta ja saatavuus

Creative Cloudin käyttäjät saavat tästä päivästä lähtien päivityksen ilman lisämaksua osana jäsenyyttään. Lisätietoa Adoben hinnastosta täältä.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs