Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Uudet matkakoon projektorit Acerilta

Acer

Uudet matkakoon projektorit Acerilta

Tiedote.
Julkaistu: 05.07.2013 klo 16:35
Julkaisija: Acer

Acer esitteli tänään liikkuvaan elämään sopivia matkakokoisia projektoreja. Acer K335-, K135- ja K132-projektorien avulla on helppo pitää presentaatioita tai nauttia esimerkiksi elokuvista tilanteissa, jossa tavallisen kokoista projektoria ei ole mahdollista käyttää. Acerin K-sarjan projektorit painavat mallista riippuen vain 0,42 – 1,3 kilogrammaa ja ovat kooltaan pienempiä kuin A5-paperiarkki. Niiden Instant On/Off –toiminnon ansiosta projektorit ovat välittömästi käyttövalmiina.

Pienestä koostaan huolimatta Acerin K-sarjan projektorit ovat erittäin suorituskykyisiä: ne tuottavat 1000 ANSI-lumenin valovirran ja niiden 10000:1 DynamicBlack-tuettu kontrastisuhde tekee kuvista teräviä ja eläväisiä. WXGA-resoluution ansiosta myös HD-tasoinen sisältö toistuu virheettömästi.

Acer K-projektoreissa on HDMI-liitäntä, eli niihin on helppo yhdistää esimerkiksi tietokoneita, pelikonsoleita tai DVD-soittimia. HDMI on myös MHL-tuettu, eli kuvien, pelien ja esitysten siirto onnistuu vaivattomasti myös mobiililaitteista kuten tableteista tai älypuhelimista. Projektoreista löytyy myös SD-korttipaikka (K135-mallissa microSD) sekä USB-portti, jonka kautta esimerkiksi Office- tai PDF-tiedostoja voi näyttää projektorin kautta myös ilman tietokonetta. K-sarjan projektoreihin on saatavissa lisävarusteena myös WLAN-tuki, joka mahdollistaa langattoman Miracast- ja DLNA-toiston.

Uudet Acer K-malliston projektorit käyttävät DLP-tekniikkaa yhdistettynä LED-lamppuun. LED on tavanomaisia lamppuja pitkäkestoisempi: Acer EcoMode-käyttötilassa lamppu kestää jopa 30000 tuntia. LED-lampuissa ei ole rikkoutuvia osia eikä niissä ole käytetty haitallisia aineita kuten elohopeaa tai halogeenia.

Saatavuus ja hinnoittelu

Acer K335, K132- ja K135-projektorit ovat saatavilla heinäkuussa seuraavin ohjevähittäishinnoin:

Acer K-335: 869 euroa
Acer K-132: 569 euroa
Acer K-135: 639 euroa

Yksityiskohtaiset ominaisuudet:

klikkaa tästä

 

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs