Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Samsungilta liiketunnistimella varustettu älykäs kamera

Samsung Electronics Nordic

Samsungilta liiketunnistimella varustettu älykäs kamera

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2012 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Sisäänrakennettu Wi-Fi ja taittuva näyttö:

Samsungilta liiketunnistimella varustettu älykäs kamera

Samsungin uusi älykäs kamera on varustettu Wi-Fi-valmiudella ja 180-astetta kääntyvällä näytöllä. Kuvaaja voi myös ottaa kuvia vain kättään heilauttamalla.  

Samsungin uusi MV900F on maailman ensimmäinen liiketunnistimella varustettu kompaktikamera. Liiketunnistin toimii samoin kuin Samsungin uusimmissa televisioissa. Halusi kuvaaja ottaa sitten ryhmä- tai omakuvan, voi hän vain ottaa askeleen taaksepäin ja hallita kameran zoomia ja laukaisinta kätensä liikkeellä. Kättä myötäpäivään pyörittämällä kamera zoomaa lähemmäs ja vastapäivään pyörittämällä kauemmas. Kuvan saa otettua, kun liikuttaa kättä ylös ja alas kahdesti.

Jaa kuvasi vaivattomasti
Sisäänrakennetun WiFin avulla kameran voi yhdistää suoraan muihin laitteisiin ja sosiaalisen median palveluihin. Kamerassa on myös uusi kuvien välittömään jakamiseen tarkoitettu nappi, joka auttaa välittämään kuvat ystäville miltei saman tien. Wi-Fi:n avulla kuvat voi myös varmuuskopioida pilvipalveluun tai puhelimeen ilman kaapeleita.

Hurmaava näyttö
Näytöt ovat jo kauan olleet Samsungin erikoisalaa. MV900F on varustettu Amoled-näytöllä, joka kääntyy 180 astetta. Tämä mahdollistaa maisemien, potrettien ja Full HD -videoiden kuvaamisen kaikista asennoista. Taitettava näyttö myös helpottaa otettujen kuvien näyttämistä muille.

Kuvia ilman kohinaa
MV900F on varustettu edeltäjiään paremmalla sensorilla (bsi cmos)  ja valovoimaisemmalla optiikalla. Samsungin oma mfns-tekniikka (multi frame noise system) luo tarkkoja kuvia, jotka ovat täynnä yksityiskohtia. Kamerassa on myös erityinen asetus vähäisessä valossa kuvaamiseen. Tätä asetusta käytettäessä kamera ottaa kolme kuvaa kerralla ja tekee niistä automaattisesti yhden tarkan kuvan.

MV900F on uudenlainen digikompaktikamera, jossa on liiketunnistin, taitettava näyttö ja sisäänrakennettu WiFi. Bsi cmos-sensori jossa on 16,3 megapikseliä, f2.5/25 mm objektiivi, 5x optinen zoomi, iso 100~3200. Sisäänrakennettu kuvanvakain. 3,3-tuumainen Wvga Amoled-näyttö, Full HD -video (1080/30p). 98,5 x 59,9 x 17,2 mm. 132 grammaa (ilman akkua). MV900F on saatavilla syyskuussa valkoisena, mustana, punaisena ja vaaleanpunaisena. Suositushinta 360 euroa.

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515 

Jim Hakola, Key Account Manager AV, jim.hakola@samsung.fi, p. 040 8383 800

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja järjestelmä LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs