Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Osallistu Ympäristöviikon valokuvakilpailuun!

Lahden kaupunki

Osallistu Ympäristöviikon valokuvakilpailuun!

Tiedote.
Julkaistu: 26.08.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden seudun ympäristöpalvelut järjestää yhteistyössä Mediatalo Esan Kuvakuja-kuvagallerian kanssa Minun ekosysteemipalveluni -kuvakilpailun, jossa palkintona on 100 euron lahjakortti.

Seudullista Ympäristöviikkoa vietetään 18. kertaa 1.–7. syyskuuta. Teema on tänä vuonna ekosysteemipalvelut. Ekosysteemipalveluita ovat luonnon tarjoamat tuotteet, toiminnot ja kokemukset, kuten ravintokasvit ja niiden pölyttäminen, ravinteiden kierto, veden puhdistuminen ja luonnossa virkistyminen. Mitkä ekosysteemipalvelut ovat sinun arjessasi tärkeitä? Nautitko kauniista järvimaisemasta, viljeletkö omaa puutarhaa, tarjoatko pesän pölyttäjille tai hyödynnätkö ravinnekiertoa kompostoimalla? Ideoi kuvauskohteita myös itse.

Osallistu Ympäristöviikon valokuvakilpailuun nappaamalla kuva, jossa on mukana sinulle tärkeä ekosysteemipalvelu. Voit osallistua kilpailuun myös aiemmin ottamallasi kuvalla. Kerro muutamalla sanalla kilpailukuvasi sisällöstä ja lataa se yhteystietojen kera Kuvakuja.fin kuvatempaukseen. Voit lähettää kuvan myös sähköpostitse Lahden seudun ympäristöpalveluille osoitteeseen ymparisto@lahti.fi. Lisää viestin nimeen tunnus "Ympäristöviikon kilpailu". Paperisen kuvan voit toimittaa skannattavaksi Ympäristöneuvonnan INFOon Kauppakeskus Triossa, Aleksanterinkatu 18, Lahti (avoinna ma-pe 10-17, la 9-16). Osallistumisaika kilpailuun jatkuu 31.8.2014 klo 23:59 asti.

Kilpailu on avoin kaikille päijäthämäläisille. Raati valitsee kilpailun voittajan, joka palkitaan 100 euron lahjakortilla. Kuvissa arvostetaan aiheeseen liittyvää ideaa, omaperäisyyttä ja hyviä valokuvauksellisia ominaisuuksia. Kilpailukuvista kootaan näyttely Kauppakeskus Trioon, www.ymparistoviikko.fi-sivustolle ja Ympäristöpalveluiden Facebook-sivuille. Lisäksi kuvat jäävät esille Mediatalo Esan kuvagalleriaan Kuvakuja.fihin.


Lisätiedot:

Lahden seudun ympäristöpalvelut p. 044 416 2762, ymparisto@lahti.fi

Ympäristöviikon työntekijä Mirka Lares, p. 044 4163322, mirka.lares@lahti.fi

www.ymparistoviikko.fi

Liitetiedostot


Perinteistä Ympäristöviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 36, 1.-7.9.2014.

Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä
voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs