Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Näin otat kivoja lomakuvia

Samsung Electronics Nordic

Näin otat kivoja lomakuvia

Tiedote.
Julkaistu: 19.06.2013 klo 15:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Moni jättää lomalle lähtiessään oikean kameran kotiin, vaikka puhelimen kameralla otettujen kuvien laatu ei yleensä ole paras mahdollinen. Harva viitsii edes näyttää niitä puhelimelta. Samsung antaa vinkit parempiin lomakuviin.

 • Puhelin kannattaa kääntää vaaka-asentoon kuvattaessa. Esimerkiksi kesän festivaalikokemukset tallentuvat näin paremmin.
 • Käytä suodatinta. Lataa puhelimeen mieleisesi sovellus tai käytä kuvien muokkaamiseen Samsung-puhelimen omia vaihtoehtoja.
 • Pidä kamera paikallaan. Tue puhelin esimerkiksi seinään ja pidä kädet rentoina.
 • Ajattele kuvan rajausta ja sommittelua. Mikä aihe on tärkein? Kuvan pääosassa voi olla joko Colosseum tai sen edessä tepasteleva koira, eivät välttämättä molemmat.
 • Katso myös taustaa: mitä muuta kuvassa näkyy? Kasvaako isäsi päästä kattokruunu tai liikennemerkki? Onko joka kuvassa viinilaseja? Kuva tytöstä hellehatussa voi olla parempi, jos hänen auringonpolttama ylävartalonsa on rajattu pois. Kaiken ei tarvitse olla mukana. Ajattele ennakkoluulottomasti.
 • Uuden Galaxy S4:n (GS4) avulla valokuviin voi liittää myös äänen. Kun kuvaat nauravaa vauvaa, voit samalla äänittää naurun. Ääni kuuluu, kun myöhemmin näytät kuvaa puhelimelta. Voit liittää kuvaan myös musiikkia.
 • GS4:n molempia kameroita voi käyttää yhtä aikaa. Kun yhdistät kuvat jälkeenpäin, voit liittää omat kasvosi tapahtumakuvaan. Kuvasi koon, kehykset ja muut yksityiskohdat valitset itse.
 • Pidä linssi puhtaana. Puhalla linssiin tai pyöräytä pientä harjaa kevyesti sen ympärillä, ja pyyhi linssi puuvillalla. Voit käyttää myös silmälasien puhdistusliinaa. Varo, ettei linssiin joudu aurinkovoidetta tai grillikyljysten rasvaa sormistasi.
 • Iloiset, ruskettuneet kasvot näyttävät hyviltä, kun otat henkilökuvat suoraan edestä.
 • Opettele videokameran asetukset niin, että sormesi muistavat oikeat liikeradat. Huomaat, että kuvaaminen on sittenkin helppoa.
 • Ota paljon kuvia, jotta hyvän kuvan nappaamisen todennäköisyys kasvaa. GS4-puhelimen Best Face -toiminto valitsee automaattisesti parhaat kasvokuvat ja yhdistää ne samaan kuvaan. Käytännöllistä kesän perhejuhlissa. 

Kokeile näitä!

Pixlr Express

Instagramin ja Photoshopin parhaat puolet: 600 suodatinta valokuvien ehostamiseen ja paljon helppoja editointitoimintoja. Valmiit kuvat voi jakaa Facebookin, Instagramin, Twitterin tai muiden sosiaalisen median palveluiden kautta napin painalluksella. Sovellus on ilmainen.

Otaku Camera

Tällä ilmaisella sovelluksella teet kuvistasi manga-tyyppisiä sarjakuvia, joissa on ääntehostekuplat ja kaikki. Yli sata tehostetta.

Magic Hour

Viileitä efektejä kuviin: valokuvasta voi tehdä mustavalkoisen, seepian sävyisen tai sen päälle voi kerrostaa uusia värisävyjä. Käytettävissä on myös useita tyylikkäitä kehyksiä. Sovellus on ilmainen. 

 

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs