Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Kutsu avajaisiin: Meitä on vain 320 – kuvia maailman harvinaisimmasta hylkeestä

WWF Suomi

Kutsu avajaisiin: Meitä on vain 320 – kuvia maailman harvinaisimmasta hylkeestä

Kutsu.
Julkaistu: 24.06.2015 klo 11:20
Julkaisija: WWF Suomi

WWF Suomi järjestää kesällä valokuvanäyttelyn, jossa on esillä Juha Taskisen ottamia kuvia äärimmäisen uhanalaisesta saimaannorpasta. Luontokuvaaja ja dokumentaristi Juha Taskinen on kuvannut ja suojellut norppia jo yli 30 vuotta.

Näyttely saapuu ensimmäisenä Lappeenrantaan, jossa se on 30.6.–10.7. Näyttelypaikkana toimii Oleksin kävelykatu, saimaannorppapatsaan viereinen tila. Näyttelyn avajaistilaisuus pidetään 30.6. klo 12. Tilaisuus pidetään Konditoria Aleksanterin kabinetissa osoitteessa Valtakatu 42 53100 Lappeenranta. Tilaisuudessa tarjoillaan salaattilounas ja kahvit.

Avajaistilaisuudessa Juha Taskinen kertoo työstään maailman harvinaisimman hylkeen kuvaajana. Paikalla on myös WWF:n vapaaehtoistyöntekijä, saimaannorppa-asiantuntija Ismo Marttinen, joka kertoo saimaannorpan suojelusta. Lyhyen tilaisuuden jälkeen menemme näyttelypaikalle kuvia katsomaan.

Lounastarjoilujen takia pyydämme mediaa ystävällisesti ilmoittautumaan perjantaihin 26.6. kello 12.00 mennessä sähköpostilla: milja.leikkari@wwf.fi

WWF ja Juha Taskinen kannustavat valokuvanäyttelyllä kaikkia Saimaan alueiden asukkaita ja mökkiläisiä kalastamaan norppaystävällisillä pyyntimenetelmillä myös 30.6. päättyvän verkkokalastusrajoitusajan ulkopuolella. Jättämällä verkot naulaan jokainen voi kasvattaa merkittävästi etenkin nuorten, kokemattomien norppien mahdollisuuksia selviytyä.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Viestintäharjoittelija Milja Leikkari, WWF Suomi, 050 305 5860

Saimaannorppa-LIFE on viisivuotinen EU-hanke, jonka avulla edistetään saimaannorpan suojelua monipuolisten toimenpiteiden, tutkimuksen ja tiedonvälityksen keinoin. Hankkeessa ovat mukana Metsähallituksen luontopalvelut, WWF Suomi, Etelä-Savon ELY-keskus, Itä-Suomen yliopisto, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, Suomen luonnonsuojeluliitto, Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö ja Turun yliopisto.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs