Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Instagram-kuva, taidetta vai roskaa? Kutsu näyttelyn avajaisiin

Samsung Electronics Nordic

Instagram-kuva, taidetta vai roskaa? Kutsu näyttelyn avajaisiin

Kutsu.
Julkaistu: 26.02.2014 klo 10:53
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Tervetuloa Kulttuuritehdas Korjaamolle jännittävän taideprojektin With a noten avajaisiin. Lataa virallinen kutsu tästä.
 
Näyttelyssä näemme, miten projektissa mukana olleet 12 Instagram-taiteilijaa eri puolilta maailmaa luo taiteelle aivan uusia ulottuvuuksia. Heidän tekemänsä taide on spontaania, nopeaa ja vapaata. 

Avajaisissa kuulemme myös kiinnostavan paneelikeskustelun aiheesta, mikä on mobiilikuvauksen vaikutus valokuvaukseen ja valokuvataiteeseen. Keskustelemaan saapuvat Vuoden nuori valokuvaaja Julius Koivistoinen, tunnettu taidekriitikko Otso Kantokorpi sekä yksi With a note -näyttelyn kuvaajista, Meri Kukkavaara.

Keskustelua vetää näyttelyn kuratoinut, kansainvälisesti tunnettu taide- ja muotikuvaaja Kira Gluschkoff.

Tervetuloa paikalle tiistaina 11. maaliskuuta kello 18−21 Kulttuuritehdas Korjaamon kulmasaliin, Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki. Tilaisuus on avec, illan aikana nautimme virvokkeita ja pientä purtavaa.

Pyydämme ilmoittamaan tulostanne perjantaihin 7.3.2014 mennessä osoitteeseen: simo.arvo@osg.fi

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs