Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Ifolor Express-kuvakirja nopeuttaa kuvakirjan luomista ratkaisevasti

Ifolor Oy

Ifolor Express-kuvakirja nopeuttaa kuvakirjan luomista ratkaisevasti

Tiedote.
Julkaistu: 19.09.2014 klo 08:38
Julkaisija: Ifolor Oy

Suomen suurin kuvatuotteiden verkkokauppa ifolor lanseeraa uuden, entistäkin nopeamman tavan kuvakirjan tekemiseen. Express-kuvakirjan voi luoda viidessä minuutissa joko ilmaisella iPhone/iPad-sovelluksella tai ifolorin verkkosivuilla.

Express-kuvakirjassa työvaiheet on minimoitu: käyttäjän tarvitsee vain valita 25 kuvaa esimerkiksi iPhonen/iPadin kuvavirrasta tai Facebookista. Ohjelma asettelee kuvat valmiiksi sivuille ja ehdottaa valmista kansivaihtoehtoa.

Express-kuvakirja sopii niille, jotka haluavat suunnitella kuvat kansiin pikavauhtia. Sivumäärä on aina 26 sivua ja tekstin lisäämismahdollisuus on rajattu aloitussivulle. Kannen kuvakollaasi muodostuu automaattisesti kirjassa käytetyistä kuvista.

- Otamme kuvia enemmän kuin koskaan ja haluamme dokumentoida muistot paperimuotoon kuvakirjoihin, mutta arjen kiireissä se jää monelta tekemättä. Express-kuvakirjan ansiosta kuvakirjan tekeminen ei ole koskaan ollut helpompaa, sen ehtii tehdä vaikka työmatkalla bussissa, sanoo Ifolorin markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Express-kuvakirja on liimasidottu ja kovakantinen. Se on kauttaaltaan suomalaista huippulaatua, kuten kaikki Ifolorkirjat. Trendikäs neliönmallinen, mitoiltaan 21 x 21 cm kirja sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

- Haluamme luoda ihmisille erilaisia tapoja luoda kuvakirjoja ja dokumentoida muistojaan. Olemme myös huolehtineet siitä, että Express-kuvakirjan hinta on asiakkaillemme erittäin houkutteleva”, jatkaa Ketonen.

Lue lisää: http://www.ifolor.fi/kuvakirjat/express_kuvakirja/

 

Lisätietoja:
Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Liitetiedostot

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs