Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Galaxy NX – peilitön Android-järjestelmäkamera

Samsung Electronics Nordic

Galaxy NX – peilitön Android-järjestelmäkamera

Tiedote.
Julkaistu: 20.06.2013 klo 22:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Galaxy NX – peilitön Android-järjestelmäkamera


Aina 4g- tai wifi-yhteydessä. Valittavana kolmetoista eri NX-objektiivia.

 

Lontoo 20. kesäkuuta 2013 – Samsung esittelee tänään uusimman kameransa. Galaxy NX on ensimmäinen vaativan kuvaajan minijärjestelmäkamera, jossa on SIM-kortti ja Android-käyttöjärjestelmä. Kamera vastaa täysin tämän aikakauden tarpeita.

Kamera on suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat ottaa ammattitasoisia kuvia ja julkaista ne välittömästi esimerkiksi blogissa tai Instagramissa. Se sopii myös uutiskäyttöön koska laadukkaan kuvan tai videon voi jakaa saman tien eteenpäin. Uusimman 4g-tekniikan ansiosta kamera on jatkuvasti kytkettynä internetiin. Järjestelmäkamera muistuttaa älypuhelinta myös muilta ominaisuuksiltaan. Kuvaaja voi esimerkiksi muokata kamerasta mieleisensä lataamalla siihen erilaisia sovelluksia Google Playsta.

Galaxy NX -kamera kykenee myös muuhun kuin tarkkojen kuvien ja videoiden kuvaamiseen. Kameran älykäs Photo Suggest -toiminto suosittelee esimerkiksi suosittuja kuvauspaikkoja, kuten vaikkapa Gizan pyramideja. Suositukset perustuvat laajaan kuvakirjastoon, joka sisältää kuvia ympäri maailman. Lisäksi kamerasta löytyy jopa yli 30 erilaista Smart Mode -tilaa, jotka auttavat kuvaajaa valitsemaan oikeat asetukset erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Aivan kuten muissakin peilittömissä NX-sarjan minijärjestelmäkameroissa voi Galaxy NX -kamerassa käyttää mitä tahansa saatavilla olevista kolmestatoista Samsung NX-objektiivista. Valikoimaan kuuluu linssejä kalansilmäobjektiiveista ja makro- ja teleoptiikkaan.

Tarkempia tietoja on osoitteessa www.samsungmobilepress.com.

Tekniset tiedot: 20,3 megapikselin APS-C CMOS-kenno, kuvaprosessori DRIMe IV, nopea ja kehittynyt hybridi-automaattitarkennusjärjestelmä (vaihetarkennus + kontrasti), nopein valotusaika 1/6000 sekuntia, sarjakuvaus 8,6 kuvaa sekunnissa, sisäänrakennettu (pop-up) salama, 4, 8 tuuman HD TFT LCD-näyttö, ISO 100 - 25600, Android 4.2 (Jelly Bean), 4G, WiFi / b / g / n 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 4.9 (LE), gps ja Glonass (tukee –gps:ää), 1.6GHz suoritin 16GB muisti, microSD (jopa 64 Gt), mitat: 136,5 x 101,2 x 25,7 mm, paino 495 grammaa standardiakulla, 4360 mAh. Lanseeraus elokuussa. Ovh 1 600 euroa (sisältää 18-55mm objektiivin).

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Kari Pälli, Key Account Manager. k.paelli@samsung.com, p. 040 718 4976

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, e.carrero@samsung.com, p. 0400 807 750

Simo Arvo, OS/G Viestintä, simo.arvo@osg.fi, p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt ja median testilaitteet: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava kuluttajaelektroniikan ja komponenttien valmistaja. Samsungin innovatiivisten tuotteiden portfolioon kuuluvat mm. televisiot, älypuhelimet, tietokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet, kodinkoneet, lääketieteelliset laitteet, puolijohteet ja LED-tuotteet. Yrityksellä on 236 000 työntekijää 79 maassa. Yhtiön yhteenlaskettu vuosittainen liikevaihto on vuonna 2012 187,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Samsungin tavoitteena on tarjota enemmän mahdollisuuksia ihmisille eri puolella maailmaa. Lisätietoja Samsungista: www.samsung.com/fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs