Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobelta uusia mobiilisovelluksia ja paljon uutta Creative Cloudiin

Adobe

Adobelta uusia mobiilisovelluksia ja paljon uutta Creative Cloudiin

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 16:26
Julkaisija: Adobe

Adobe on esitellyt useita Creative Cloud -uutuuksia MAX-konferenssissa Los Angelesissa. Uutuuksiin lukeutuu muun muassa Photoshop Fix - ja Adobe Capture CC -sovellukset, ilmaista videosisältöä Adobe Stock -palveluun ja uusi Adobe Portfolio -ohjelma näyttävien verkkoportfolioiden luomiseen. Lisäksi Adobe päivitti Creative Cloud -valokuvausohjelmaansa.

Adobe MAX -konferenssi on yksi maailman suurimmista luovien alojen osaajien tapahtumista kooten tänä vuonna noin 7 000 osallistujaa tutustumaan Adoben uutuuksiin ja luovien alojen trendeihin. Tapahtumassa Adobe esitteli myös useita uusia ominaisuuksia Creative Cloudin työpöytäsovelluksiin.

Responsiivisia verkkosivuja helposti

Uudella Adobe Portfolio -ohjelmalla voi luoda näyttäviä responsiivisia verkkosivuja. Adobe Portfoliolla luovien alojen ammattilaiset voivat esimerkiksi luoda portfolioita töistään verkkoon. Adobe Portfolion kehitys pohjautuu Adoben omistamaan Behanceen, joka on yli 5,6 miljoonalla käyttäjällään maailman suosituin luovien osaajien sosiaalisen median ja verkostoitumisen palvelu.

Adobe Stock tarjoaa nyt myös videosisältöä

Adobe lisää pian videosisältöä Adobe Stockiin, joka on Adoben yli 40 miljoonaa kuvaa ja grafiikkaa tarjoava visuaalisen sisällön palvelu ja markkinapaikka. Adobe Stockin uusittu hakutoiminto myös helpottaa tiedostojen löytämistä Creative Cloud -kirjastoista. Adobe Stock on jo integroitu suosituimpiin Creative Cloud -sovelluksiin, ja uudistuksen myötä se integroituu myös Muse CC:n, Dreamweaver CC:n ja Flash Professional CC:n kanssa.

”Video on entistä suositumpaa sisältöä. Videot kuitenkin usein yhdistetään kalliisiin tuotantokustannuksiin. Uusitusta Adobe Stockista Creative Cloud -jäsenet voivat hakea ja hyödyntää ilmaiseksi videosisältöä”, sanoo Adobe Nordicin viestintäpäällikkö Jes Schyum.

Uusia mobiilisovelluksia kuvien muokkaukseen: Photoshop Fix ja Adobe Capture CC

Photoshop Fix on kuvankäsittelysovellus iPhonelle ja iPadille. Sen helppokäyttöisellä ja intuitiivisella käyttöliittymällä kuvat saa kätevästi korjailtua ja entisöityä. Photoshopista tutut toiminnallisuudet, kuten Healing Brush ja Liquify ovat nyt myös Photoshop Fixin käyttäjien käytössä.

Adobe Capture CC:llä napatuista kuvista sovellus tunnistaa kuvien värit, muodot ja linjat, joita voidaan hyödyntää muissa projekteissa. Adobe Capture CC yhdistää muista sovelluksista, kuten Adobe Brush, Adobe Shape, Adobe Color ja Adobe Hue, tuttua teknologiaa yhteen helppokäyttöiseen sovellukseen.

Samalla Adobe päivitti useita mobiilisovelluksia, kuten Photoshop Mixin, Photoshop Sketchin, Adobe Illustrator Draw’n, Comp CC:n ja Premiere Clipin.

Useita päivityksiä Creative Cloudin työpöytäsovelluksiin

Adobe julkaisi myös useita uusia ominaisuuksia Creative Cloudin työpöytäsovelluksiin PC:lle ja Macille. InDesign CC sisältää uuden julkaisuominaisuuden. Uusi 3D-ominaisuuksia tarjoava sovellus Adobe Fuse CC puolestaan pohjautuu Adoben hankkiman Mixamo-yrityksen teknologiaan.

Adobe Muse sisältää uusia ominaisuuksia verkkosisällön responsiiviseen suunnitteluun. Photoshop CC:n uudella Artboard-ominaisuudella voi puolestaan visualisoida tasoja ja elementtejä. Päivitetty Premiere Pro CC tukee nyt sujuvampaa 4K- ja 8K-videoiden editoimista. Äänenmuokkaussovellus Adobe Audition CC sisältää puolestaan uuden Remix-äänitilan.

Lisäksi Adobe on kehittänyt CreativeSync -ominaisuutta, joka vahvistaa Creative Cloud -sovellusten työpöytä- ja mobiilikäytön integraatiota.

Uusia ominaisuuksia Creative Cloud -valokuvausjäsenyyteen

Creative Cloud -valokuvausjäsenyys on erityisesti ammatti- ja harrastevalokuvaajille suunnattu Creative Cloud -jäsenyys, joka sisältää muun muassa Photoshop CC:n ja Lightroom CC:n sekä sovelluksia ja ominaisuuksia mobiilikäyttöön. Uusi Adobe Portfolio -sovellus sisältyy nyt myös Creative Cloud -valokuvausjäsenyyteen.

Ohjelmien uutuudet sisältävät muun muassa uusia kosketusnäyttöominaisuuksia. Adobe päivitti myös Lightroom Mobilen uudella Dehaze-ominaisuudella, toi useiden tasojen tuen Photoshop Mixiin sekä toi uusia verkkosisällön muokkausominaisuuksia Lightroom for Webiin, joka on Lightroomin verkkoselaimella käytettävä versio.

Hinnat ja saatavuus

Adoben uudet ja päivitetyt sovellukset ovat ladattavissa Applen App Storesta ja Google Play -sovelluskaupasta. Uudistetut työpöytäsovellukset julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Lue lisää Creative Cloudin jäsenyysvaihtoehdoista Adoben verkkosivuilta.

 

Lisätietoja antavat:

 

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Adobe Systems

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi  

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs