Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobelta ja leluvalmistaja Acne JR:lta interaktiivinen Walter-nalle

Adobe

Adobelta ja leluvalmistaja Acne JR:lta interaktiivinen Walter-nalle

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2015 klo 10:43
Julkaisija: Adobe

Kööpenhaminassa kesäkuun 17. päivä yli 150 suunnittelijaa ja luovan alan ammattilaista Pohjoismaista kokoontuvat Adoben Creative Cloud: Creative Meet Up -tapahtumaan. Tapahtumaa voi myös seurata suorana Adoben ja leluvalmistaja Acne JR:n yhteistyön tuotoksena syntyneen interaktiivisen Walter-nallen silmin.

Creative Cloud: Creative Meet Up -tapahtumassa luovat osaajat muun muassa esittelevät tuotoksiaan, kisaavat Creative Jam -luovuuskisoissa ja tutustuvat Adoben Creative Cloud -uutuuksiin.

”Koemme tärkeäksi tuoda luovia tekijöitä yhteen. On hienoa huomata, että niin moni luova osaaja Pohjoismaista on osallistumassa Creative Meet Up -tapahtumaamme”, sanoo Adoben Digital Media -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Anna Rose.

Seuraa Creative Meet Up -tapahtumaa suorana Walter-nallen silmin

Koska kaikki halukkaat eivät pääse Creative Meet Up -tapahtumaan paikan päällä Kööpenhaminaan, Adobe tarjoaa luovan tavan osallistua. Tapahtumaa voi nimittäin seurata Adoben ja ruotsalaisen leluvalmistaja Acne JR:n tapahtumaa varta vasten luodun interaktiivisen Walter-nallen silmin. Walter on nahkainen nalle, jonka sisus sykkii tekniikkaa. Edistyksellinen kamera nallen yhdessä silmässä antaa suoran näkymän tapahtumaan, ja mikit poskissa tarjoavat puolestaan äänen. Samassa huoneessa olevat käyttäjät pystyvät myös keskustelemaan Walterin kanssa ja ohjaaman sitä. Näin tapahtumaan osallistujat voivat myös muokata live-lähetyksen sisältöä.

”Walter on mahtava esimerkki uudenlaisesta luovasta toteutuksesta, jossa on hyödynnetty digitaalisuuden mahdollisuuksia. Olen varma, että Walter inspiroi useita Creative Meet Up - tapahtumaan osallistuvia”, Anna Rose jatkaa.

Acne JR on kuvittaja Mats Johanssonin ja suunnittelija Sophia Ekvallin lelukauppa, jonka tuotteita saa myös netistä. Johanssonin ja Ekvallin tavoitteena on luoda perinteisiä ja ikonisia leluja modernilla otteella. Walter on päivitetty versio Acne JR:n suositusta Chester-nallesta. Mats Johansson myös kertoo kokemuksistaan ja esittelee Walteria Creative Meet Up -tapahtumassa.

”Yhteistyö Adoben kanssa on ollut erittäin palkitsevaa. Walter on ollut todella palkitseva projekti meille ja erinomainen esimerkki siitä, miten klassiseen lelusuunnitteluun yhdistetään modernia otetta ja digitaalista teknologiaa”, Mats Johansson kertoo.

Walterin luomisprosessi on dokumentoitu muutaman minuutin videoksi, jonka voit katsoa Creative Meet Up -tapahtuman verkkosivulta (http://adobemeetup-cph.businesscatalyst.com). Idea Walterin luomiseksi on ruotsalaisten markkinointitoimistojen Abby Normin ja Priest PR:n käsialaa.

Näin seuraat Creative Meet Up -tapahtumaa

Creative Meet Up- verkkosivuilta voit katsoa videon Walterin syntytarinasta. Samalta sivulta voit seurata tapahtumaa suorana Walterin silmin 17. kesäkuuta klo 17 alkaen.


Creative Meet Up -tapahtuman verkkosivu: http://adobemeetup-cph.businesscatalyst.com/

 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs