Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -finalistit on valittu – mukana neljä suomalaista

Adobe

Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -finalistit on valittu – mukana neljä suomalaista

Tiedote.
Julkaistu: 30.10.2015 klo 10:30
Julkaisija: Adobe

Adobe ja ruotsalainen design-lehti CAP&Design hakevat nuoria luovia suunnittelijakykyjä Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -kilpailulla. Toista kertaa järjestettävän kilpailun tuomaristo on nyt valinnut kilpailun finalistit. Finaalissa on mukana neljä suomalaista.

Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -finalistit on valittu. 17 finalistista valitaan kahdeksan voittajaa – kaksi jokaisesta Pohjoismaasta – ja heidät julkistetaan Tukholmassa pidettävässä tapahtumassa 12.11.2015. Kuka tahansa saattoi ilmoittaa kilpailuun mukaan nuoria suunnittelijoita 8.10.2015 asti. Kilpailun tarkoitus on tuoda esiin alle 28-vuotiaita luovan alan lahjakkuuksia Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

Tuomaristo on valinnut seuraavat suomalaiset kilpailun finaalin:

Norjasta mukana on kolme ehdokasta (Helene Egeland, Martine Ström ja Daniel Brokstad), Tanskasta viisi (Julie Bjørnskov, Andreas Houmann, Frederik Louis Hviid, Torben Kjeldstrup ja Mathias Høst Normark) ja Ruotsista viisi (Emmy Danielsson, Linda Hurtig, Ermir Peci, Malin Strömblad ja Tor Weibull).

”Kilpailun tarkoitus on tuoda esiin erityisen lahjakkaita nuoria luovia osaajia, jotka ovat suuntaamassa maailmalle – ovat he sitten töissä alalla, opiskelemassa tai vastavalmistuneita. Huomio keskittyy helposti suunnittelijoihin, jotka työskentelevät markkinointi- ja mainostoimistoissa ja työstävät huipputason projekteja. Halusimme kuitenkin tähytä projektia pidemmälle keskittymällä yksilölliseen taitoon ja luovuuteen eikä projekteihin, joissa he ovat olleet mukana”, sanoo Anna Rose, Adoben Digital Media -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Tuomaristo arvioi osallistujia heidän töidensä, innovatiivisuuden ja ainutlaatuisuuden sekä estetiikan perusteella. Kaksi voittajaa jokaisesta maasta saavat The Brick -pystin lisäksi näkyvyyttä CAP&Design-lehdessä ja Adoben omissa kanavissa Pohjoismaissa. Voittajat saavat myös Creative Cloud -jäsenyyden sekä CAP&Design-lehden tilauksen vuodeksi.

Lisätietoja Nordic Creative Talent Award 2015 -kilpailusta ja -tuomaristosta löytyy täältä.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Kristiina Nieminen
+358 40 757 8535
kristiina.nieminen@hkstrategies.com

 

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs