Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobe ja Microsoft yhteistyöhön Azure-pilvipalvelussa

Adobe

Adobe ja Microsoft yhteistyöhön Azure-pilvipalvelussa

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 16:09
Julkaisija: Adobe

Lehdistötiedote 26. syyskuuta 2016

Adoben pilvipalvelut tulevat saataville Microsoft Azure -pilvipalvelun kautta. Adoben ratkaisusta tulee ensisijainen markkinointipalvelu Microsoftin yrityksille suunnattuun Dynamics 365 -ohjelmistopakettiin.

Adobe ja Microsoft ovat tänään julkistaneet suunnitelmansa strategisesta kumppanuudesta, jonka tavoitteena on edistää yritysasiakkaiden digitaalista transformaatiota sekä auttaa heitä tarjoamaan vakuuttavia ja personoituja kokemuksia asiakassuhteen kaikissa vaiheissa. Adoben ja Microsoftin kumppanuuden ansiosta yritysten on mahdollista vahvistaa brändejään näyttävästi Microsoft Azure-, Adobe Marketing Cloud- ja Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuilla.

“Joka toimialalla yritysjohtajat keskittyvät siihen, miten digitaaliset asiakkaat voitaisiin sitouttaa paremmin missä tahansa he ovatkin”, sanoo Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella. ”Yhdessä Adobe ja Microsoft tarjoavat edistyneimpiä markkinoinnin ratkaisuja tehokkaimmassa ja älykkäimmässä pilvessä auttaakseen yrityksiä digitaalisessa murroksessa sekä asiakkaiden sitouttamisessa uusilla tavoilla.”

“Tämän päivän asiakkaat odottavat hyvin suunniteltuja, personoituja ja yhtenäisiä kokemuksia joka kerta, kun he ovat vuorovaikutuksessa brändin kanssa”, sanoo Adoben toimitusjohtaja Shantanu Narayen. ”Adobe ja Microsoft yhdistävät pilven tuoman tehon ja kattavuuden, jota brändit tarvitsevat suunnitellakseen ja tarjotakseen loistavia digitaalisia kokemuksia.”

Kumppanuuden myötä Microsoft Azure -pilvipalvelusta tulee ensisijainen alusta Adobe Marketing Cloud-, Adobe Creative Cloud- ja Adobe Document Cloud -ratkaisuille. Azure tarjoaa Adobelle luotettavan, globaalin pilven ja tehokkaan data-alustan älykkäille palveluille mukaan lukien Microsoft Cortana Intelligence -ohjelmiston ja SQL-palvelimen tarjoaman kattavan koneoppisen ja kognitiivisen potentiaalin.

Adobe Marketing Cloudista tulee ensisijainen markkinointipalvelu Microsoftin yrityskäyttöön suunnattuun Dynamics 365 Enterprise -ratkaisuun. Microsoftin asiakkaat saavat käyttöönsä tehokkaan ja kattavan markkinointipalveluiden paketin osana Microsoftin seuraavan sukupolven älykkäitä liiketoimintasovelluksia.

Yritykset tekevät dataintegraatioon liittyvää yhteistyötä varmistaakseen, että asiakkaat voivat työskennellä vaivattomasti Adobe Marketing Cloudin ja Dynamics 365 -liiketoimintasovellusten välillä sekä hyödyntää tekoälyä, koneoppimista ja kehittynyttä analytiikkaa. Asiakkaat voivat hyödyntää integraatioita läpi Adoben ja Microsoftin ratkaisujen luodakseen uusia tietoperusteisia myynnin ja markkinoinnin malleja. Taustalla olevat tietomallit ovat laajennettavissa yritysasiakkaille sekä kolmannen osapuolen kehittäjille ja kumppaneille, mikä edistää innovaatiota ja kehitystä koko jaetussa ekosysteemissä.

Adobe ja Microsoft työskentelevät yhdessä johtavien yritysten kanssa auttaakseen heitä visioimaan ja toteuttamaan integroituja ratkaisuja. Tämän tuloksena yritysten yhteiset asiakkaat pystyvät valjastamaan tietonsa analyyttisiksi näkemyksiksi ja ennusteiksi, yhdistämään asiakaskosketuspisteet liiketoiminnassaan, vahvistamaan suhteitaan sekä lisäämään brändiuskollisuutta ja kasvua.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

Microsoft

Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän. Lisätietoa osoitteessa: www.microsoft.fi ja www.microsoft.fi/uutisia. Twitterissä @MicrosoftOy

 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs