Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Valokuvaus » Adobe Ink & Slide saatavilla nyt Euroopassa

Adobe

Adobe Ink & Slide saatavilla nyt Euroopassa

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 21:10
Julkaisija: Adobe

Adoben viime kesäkuussa julkistamat uutuuslaitteet – digitaalinen kynä Adobe Ink ja digitaalinen viivoitin Adobe Slide – ovat nyt saatavilla Euroopassa. Adobe Ink ja Adobe Slide yhdistyvät Creative Cloudiin ja tuovat luomisen vapautta ja toiminnallisuutta esimerkiksi mobiililaitteilla piirtämiseen. Ne toimivat yhdessä Adoben Illustrator Line-, Illustrator Draw-, Photoshop Sketch- ja Adobe Brush CC -mobiilisovellusten kanssa.

Adobe Ink on kolmikulmainen, painemuovattu alumiinikynä iPadille, jonka käyttöjärjestelmänä on iOS7 tai uudempi. Se mahdollistaa hallitun, ilmeikkään piirtämisen ja on yhteydessä Creative Cloudiin. B Adonit Pixelpoint™ -teknologialla valmistettua ohutkärkistä ja paineherkkää kynää on keveytensä ja tasapainonsa ansiosta mukava käyttää.

Adobe Slide on mullistava digitaalinen viivoitin (ja Inkin sisartuote) iPadille, jonka käyttöjärjestelmänä on iOS7 tai uudempi. Slide tuo modernin otteen perinteiseen viivoittimeen. Sliden avulla tarkka luonnostelu – suorat viivat, täydelliset ympyrät ja tasapainoiset kuviot – onnistuu iPadilla.

 

Hinta ja saatavuus
Adobe Ink & Slide -paketin hinta on 219,90 euroa. Tietoa Adobe Ink & Sliden jälleenmyyjistä saat osoitteesta www.eiikon.com

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2014 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe, the Adobe logo, Creative Cloud, Adobe Premiere, SpeedGrade, Prelude and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs