Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Munters Oy on nyt Polygon Finland Oy ja osa kansainvälistä markkinajohtajaa

Polygon Finland Oy

Munters Oy on nyt Polygon Finland Oy ja osa kansainvälistä markkinajohtajaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2011 klo 12:00
Julkaisija: Polygon Finland Oy

Munters MCS (Kuivaustekniikka) on irtaantunut Muntersista ja jatkaa itsenäisenä yhtiönä. Uuden konsernin nimi on Polygon International AB. Polygon on nyt maailman johtava yritys vesi- ja palovahinkojen korjauksissa sekä tilapäisissä kuivaus- ja lämmityspalveluissa. Polygon on jo yhtiön olemassa oleva brändi ja nimenä hyvin tunnettu muissa Pohjoismaissa, varsinkin Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 260 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 2 000. Toimintaa on 15 maassa.

 Polygon International aikoo panostaa vahvasti yhtiöön tavoitteena liiketoiminnan kasvu. Yhtenäinen nimi vahvistaa kansainvälistä yrityskuvaa ja tunnettavuutta.

 – Korostamme Suomessa  toiminnassamme valmiutta, luotettavuutta ja tuloksia muiden ryhmään kuuluvien yhtiöiden tapaan. Toimintavalmiutemme on aina hyvä ja tarjoamme luotettavaa palvelua, joka tuottaa tuloksia asiakkaillemme. Hyödynnämme kansainvälistä kokemustamme, mutta toimimme  kansallisesti ja paikallisesti lähellä asiakkaitamme,  Polygon Finland Oy:n toimitusjohtaja Hannu Ojanen sanoo.

 Suomessa Polygonilla on toimipaikkoja Espoossa, Forssassa, Heinolassa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä (Palokka), Kajaanissa, Karjaalla, Kokkolassa, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa (Hollola), Laitilassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Mäntässä, Nummelassa, Oulussa, Porissa, Porvoossa, Rovaniemellä, Salossa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa (Lieto) ja Vaasassa (Laihia). Pääkonttori on Helsingissä.

 Polygon Finland Oy on auktorisoitu vahinkoalan urakoitsija ja sen palveluksessa on 300 työntekijää. Yrityksellä on 24 tunnin päivystys.

Munters MCS irtaantui Munters-konsernista lokakuussa. Uusi nimi Polygon tuli voimaan loppuvuonna.

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Hannu Ojanen

gsm 0400 420 468

hannu.ojanen@polygongroup.com

www.polygongroup.fi

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs