Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiolan kansainvälinen yhteistyöverkosto laajenee

LähiTapiola

LähiTapiolan kansainvälinen yhteistyöverkosto laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 09:30
Julkaisija: LähiTapiola

Keskinäisten vakuutusyhtiöiden eurooppalainen yhteenliittymä Eurapco vahvistuu italialaisella Reale Groupilla

LähiTapiolan kansainvälinen yhteistyöverkosto laajenee, kun Italian johtava keskinäinen vakuutusyhtiö Reale Group liittyy osaksi keskinäisten vakuutusyhtiöiden strategista yhteenliittymää, Eurapcoa. Eurapcon mukaan uusi partneri auttaa innovatiivisilla vahvuuksillaan viemään asiakaslähtöistä strategiaa eteenpäin tulevina vuosina. Reale Group liittyi Eurapcoon tammikuun 2016 alusta.

European Alliance Partners Company AG eli Eurapco on eurooppalaisten vakuutusyhtiöiden yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa ja hyviä käytäntöjä jäsenyhtiöiden kesken, tuoda yhtiöille kilpailuetua kotimarkkinoillaan ja luoda avauksia yhteisiin liiketoimintoihin.

Sveitsissä päämajaansa pitävään Eurapcoon kuuluu kahdeksan johtavaa vakuutusyhtiötä, jotka toimivat 18 maassa eri puolilla Eurooppaa. Eurapcon jäsenyhtiöt ovat Reale Groupin lisäksi alankomaalainen Achmea, espanjalainen Caser, ranskalainen Covea, saksalainen Gothaer, ruotsalainen Länsförsäkringar, sveitsiläinen Swiss Mobiliar ja LähiTapiola Suomesta. Yhtiöissä on vakuutettuna yhteensä yli 40 miljoonaa eurooppalaista ja ne työllistävät yli 66 000 henkilöä. Jäsenyhtiöiden yhteenlaskettu vuotuinen maksutulo on noin 55 miljardia euroa.

LähiTapiola on ollut mukana Eurapcossa vuodesta 2008 lähtien, ja tällä hetkellä LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisander kuuluu Eurapcon hallitukseen.

Eurapcon tavoitteena on lisätä entisestään eurooppalaista yhteistyötä henki- ja vahinkovakuuttamisessa, eläkevakuuttamisessa, varainhoidossa ja muissa finanssialan ratkaisuissa. Eurapco on vastikään uudistanut strategiansa, ja avainteemoja ovat hyvinvointivaltio, innovointi ja digitalisaatio.

–Uskomme vahvasti, että paras tapa päästä eteenpäin on tiivistää jäsenyhtiöidemme välistä yhteistyötä. Eurapcon jäsenten tavoitteena on vahvistaa kilpailukykyään paikallisilla markkinoilla kansainvälisen toiminnan kautta. Heitä yhdistää tavoite luoda lisäarvoa yhdessä, sanoo Eurapcon toimitusjohtaja Wilma de Bruijn.

Reale Group on kansainvälinen yhtiöryhmä, joka toimii Italiassa ja Espanjassa. Sillä on yli 3,7 miljoonaa asiakasta ja yli 3 000 työntekijää.

Lisätiedot:

LähiTapiolan mediapuhelin
040 183 5806

Eurapco

Eurapco on Euroopan johtavien keskinäisten vakuutusyhtiöiden strateginen yhteenliittymä, jonka 8 jäsenyhtiötä toimii 18 maassa eri puolilla Eurooppaa. Suuri joukko jäsenyhtiöiden henkilöstöä on mukana Eurapcon toiminnassa asiantuntija- ja työryhmien kautta, ja Eurapcon toiminta kattaa kaikki vakuutusliiketoiminnan osa-alueet. Eurapcon jäsenyhtiöissä on vakuutettuna yli 40 miljoonaa eurooppalaista, ja yhtiöt työllistävät yli 66 000 henkilöä. Jäsenyhtiöiden yhteenlaskettu vuosittainen maksutulo on 55 miljardia euroa.www.eurapco.com

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs