Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön hallitus täydentyy ulkopuolisilla jäsenillä

LähiTapiola

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön hallitus täydentyy ulkopuolisilla jäsenillä

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2014 klo 09:04
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön hallintoneuvostot ovat kokouksissaan 5.6.2014 päättäneet täydentää yhtiöiden hallitusta LähiTapiola-ryhmän ulkopuolisilla jäsenillä. Kokouksissa valittiin myös hallintoneuvostojen puheenjohtajat. Lisäksi LähiTapiola Vahinkovakuutuksen hallintoneuvosto päätti alueyhtiön perustamisesta pääkaupunkiseudulle.

Hallitukseen nimetyt uudet jäsenet

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja Henkiyhtiön hallitusta täydennetään kahdella ulkopuolisella jäsenellä. Hallituksen uusiksi jäseniksi on nimitetty ekonomi, MBA Philip Aminoff ja KTM, KHT Hannu Niilekselä.

Aminoff on Electrosonic Group Oy Ab:n hallituksen puheenjohtaja. Päätoimensa ohella hän toimii usean eri yrityksen hallituksessa. Aminoff on toiminut LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja sen edeltäjän Vahinko-Tapiolan hallintoneuvoston jäsenenä vuodesta 2003.

Niilekselä työskentelee toimitusjohtajana Hanicon Oy:ssa. Aiemmin hän on työskennellyt KPMG Oy Ab:ssa mm. toimitusjohtajana ja tilintarkastajana.

Uusien hallituksen jäsenien toimikausi alkaa 1.8.2014 ja päättyy 31.12.2015, samaan aikaan kuin muidenkin hallituksen jäsenien toimikausi.

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoinen vahinkovakuutustoiminta siirretään perustettavaan uuteen alueyhtiöön

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen hallintoneuvosto päätti LähiTapiolan pääkaupunkiseudun vapaaehtoisen vahinkovakuutusliiketoiminnan siirtämisestä perustettavaan uuteen alueyhtiöön. 

Pääkaupunkiseudun vapaaehtoinen vahinkovakuutustoiminta on aiemmin ollut osa LähiTapiola Vahinkovakuutusta. Liiketoimintojen siirrosta ja osittaisesta vakuutuskannan luovutuksesta perustettavalle alueyhtiölle tullaan päättämään myöhemmin LähiTapiola Vahinkovakuutuksen yhtiökokouksessa.

LähiTapiola-ryhmän muodostavat ennen uuden alueyhtiön perustamista 19 alueyhtiötä sekä valtakunnallisesti toimivat LähiTapiola Vahinkovakuutus, LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito.

Hallintoneuvostot järjestäytyivät ja valitsivat puheenjohtajiston

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen hallintoneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Timo U. Korhonen ja varapuheenjohtajiksi Juha Marttila, Jouko Virranniemi sekä Pauliina Haijanen.

LähiTapiola Henkiyhtiön hallintoneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Jouko Havunen ja varapuheenjohtajiksi Marjut Nordström, Marita Ruohonen sekä Ralf Wickström.

Hallintoneuvostojen puheenjohtajista ja varapuheenjohtajista koostuva yhteistyövaliokunta valitsi puheenjohtajakseen Timo U. Korhosen ja varapuheenjohtajaksi Jouko Havusen.

Yhteistyövaliokunta avustaa LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja LähiTapiola Henkiyhtiön hallintoneuvostoja näiden keskeisissä tehtävissä ja valmistelee niissä käsiteltäviä asioita.

 

LISÄTIETOJA

LähiTapiolan mediapuhelin, puh 040 183 5806

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs