Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiola ja Peab Oy tekivät esisopimuksen Espoon Suurpellon asuntokohteista

LähiTapiola

LähiTapiola ja Peab Oy tekivät esisopimuksen Espoon Suurpellon asuntokohteista

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2015 klo 09:00
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky ja Peab Oy ovat allekirjoittaneet esisopimuksen Asunto Oy Espoon Kartanon Neito ja Asunto Oy Espoon Ritari yhtiöiden koko osakekantojen myymisestä.

Yhtiöt hallitsevat tonttia Espoon Suurpellossa, jolle tullaan rakentamaan kolme viisikerroksista asuinkerrostaloa, joiden yhteenlaskettu asuinpinta-ala on noin 4 300 neliömetriä. Asuntoja tulee yhtiöihin yhteensä 94 kappaletta. Asuinkerrostalojen pohjakerroksiin rakennetaan autohallit.

Rakennushankkeen arvo on noin kaksikymmentä miljoonaa euroa. Rakennustöiden on määrä aloittaa kesällä 2015 ja kohteen on laskettu olevan valmis vuoden vaihteessa 2016.

"Olemme hyvin tyytyväisiä tulevasta yhteistyöstä LähiTapiolan kanssa. Olemme myös tyytyväisiä Suurpellon vuokrahankkeesta. Se on Peabin pääkaupunkiseudun asuntorakentamiselle hyvin tärkeä kohde", sanoo toimitusjohtaja Mika Katajisto Peab Oy:stä.

"Me olemme aikaisemmin tehneet yhteistyötä Peab Oy:n kanssa ja näiden talojen rakennuttaminen on luonnollinen jatke siihen. Suurpelto tulee kehittymään paljon seuraavien vuosien aikana. Me haluamme olla mukana siinä kehityksessä tarjoamalla laadukkaita asuntoja vuokralaisillemme", sanoo kiinteistörahastojohtaja Kim Särs LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:stä.

Lisätietoja:
Kim Särs, kiinteistörahastojohtaja,
LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy,
puh. +358 40 501 9981
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Mika Katajisto, toimitusjohtaja,
Peab Oy,
puh. +358 40 570 1025
etunimi.sukunimi@peab.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs