Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiola avaa uusia toimistoja ja myyntipisteitä pääkaupunkiseudulla

LähiTapiola

LähiTapiola avaa uusia toimistoja ja myyntipisteitä pääkaupunkiseudulla

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2013 klo 08:50
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola laajentaa palveluaan ja avaa uusia toimistoja sekä shop-in-shop-myyntipisteitä pääkaupunkiseudulla. LähiTapiola toimii päinvastoin kuin monet muut finanssialan yritykset, jotka ovat viime aikoina karsineet henkilökohtaista palvelua ja toimistojen määrää.

LähiTapiola on avannut uuden toimiston lokakuussa Espoon Isoon Omenaan. Henkilö- ja yritysasiakkaille on tarjolla kaikki vakuutus-, pankki-, säästö- ja sijoituspalvelut. Ensi vuoden puolella uusi toimisto avataan muiden muassa Espoontorille Espoon keskukseen. LähiTapiola perustaa myös pysyviä myyntipisteitä toisen liikkeen tai liikekeskuksen sisälle. Ensimmäiset ns. shop-in-shop-myyntipisteet on avattu lokakuussa Espoon Isoon Omenaan ja Vantaan Myyrmanniin. Marraskuussa shop-in-shop avataan myös Tapiolan uuteen Ainoa-kaupunkikeskukseen. LähiTapiola lisää näitä myyntipisteitä edelleen eri puolille pääkaupunkiseutua.

Shop-in-shop  tuo henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja myynnin lähelle ihmisiä. ”Tavoitteenamme on olla lähellä ja läsnä ihmisten arjessa. Uudet myyntipisteet sopivat palvelukehitykseemme täydellisesti”, LähiTapiola Pääkaupunkiseudusta vastaava johtaja Heikki Pelkonen sanoo.

”Monet asiakkaat kaipaavat mahdollisuutta hoitaa monimutkaisemmat finanssiasiat henkilökohtaisesti keskustellen. Tämän vuoksi panostamme saavutettavuuteen ja lisäämme toimistojen määrää”, hän toteaa. Toimistojen ja myyntipisteiden ohella LähiTapiola tarjoaa kattavat verkkopalvelut sekä puhelinpalvelun.

LähiTapiolalla on toimistoja yhteensä lähes 290 kaikkialla Suomessa. Pääkaupunkiseudulla  ─ Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla ─  toimistoja ja myyntipisteitä on yhteensä 16. Ainoan ja Espoontorin avausten myötä lukumäärä nousee 18:aan.

Lisätiedot:

Johtaja Heikki Pelkonen
LähiTapiola Pääkaupunkiseutu
puh.  040 512 8621
sähköposti: heikki.pelkonen@lahitapiola.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs