Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » LähiTapiola Asuntorahasto Prime rakennuttaa yhteensä 1467 asuntoa

LähiTapiola

LähiTapiola Asuntorahasto Prime rakennuttaa yhteensä 1467 asuntoa

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 09:43
Julkaisija: LähiTapiola

LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky rakennuttaa yhteensä 1467 asuntoa vuokraustarkoitukseen. 

Vuoden 2013 alkupuolella ensimmäisiä hankintoja tehnyt rahasto saavutti maksimikokonsa viime vuonna, kun rahasto allekirjoitti sopimukset viimeisestä talosta rahaston portfolioon. Ensimmäiset 326 asuntoa ovat valmistuneet jo viime vuoden aikana ja ne ovat täydessä vuokrauskäytössä.

”Rahaston tavoitteena oli toteuttaa asuntoja, joista suurin osa tulee sijaitsemaan raideyhteyksien lähistöllä. Asuntojen suunnittelussa olemme ottaneet huomioon vuokralaisten viihtyvyyden ja tämän vuoksi asunnot ovat hyvin varusteltuja”, kiinteistörahastonjohtaja Kim Särs kertoo.

LähiTapiola Asuntorahasto Primen asuntoihin investoitu pääoma on lähes 300 miljoonaa euroa.

Asunnot sijaitsevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Keravalla, Kirkkonummella, Tuusulassa, Turussa, Tampereella, Pirkkalassa ja Jyväskylässä. Pääosa asunnoista sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.  Asuntojen keskipinta-ala on n. 50 m2. Kaikki asunnot sijaitsevat rahaston kokonaan omistamissa taloissa.

”Rakennuttamalla asuntoja kasvukeskuksiin olemme halunneet edesauttaa hyväkokoisten vuokra-asuntojen saantia paikoista, joihin suurin kysyntä kohdistuu nyt ja tulee kohdistumaan myös tulevaisuudessa”, Särs sanoo.

 

Lisätietoja:

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, kiinteistörahastojohtaja Kim Särs, puh 040 501 9981, kim.sars@lahitapiola.fi

 

 

 

LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy on täysin LähiTapiola-ryhmän omistama kiinteistövarainhoitopalveluja tuottava yritys. Yhtiön hallinnoiman kiinteistökannan arvo vuoden 2014 lopussa on noin 3,2 miljardia euroa. LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallinnoima kiinteistökanta sisältää toimisto-, liike-, logistiikka-, hotelli- ja asuinkiinteistöjä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs