Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Kutsu mediatapaamiseen 20.9.: Mitä vakuutuslääkäri oikeastaan tekee?

Keva

Kutsu mediatapaamiseen 20.9.: Mitä vakuutuslääkäri oikeastaan tekee?

Kutsu.
Julkaistu: 07.09.2016 klo 12:42
Julkaisija: Keva

Yleisen käsityksen mukaan vakuutuslääkärit päättävät toisen ihmisen elämästä vain papereita pyörittelemällä. Mitä kaikkea vakuutuslääkärin työhön oikeastaan kuuluu ja missä vaiheessa heitä tarvitaan?

Tervetuloa saamaan vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin! Järjestämme terveysaiheisiin ja työhyvinvointiin perehtyneille toimittajille tapaamisen, jossa pääsee tutustumaan vakuutuslääkärin työhön, taustoihin ja tuloksiin.

Tapaamisessa ovat paikalla Kevan johtajaylilääkäri Tapio Ropponen ja eläkejohtaja (työkyvyttömyyseläkkeet) Merja Paananen. Heitä on myös mahdollisuus haastatella.

Aika: Tiistai 20.9. klo 9-10.30
Paikka: Keva, Unioninkatu 43, Helsinki.
Ilmoittauduthan viimeistään torstaina 15.9. klo 14 mennessä Kevan tiedottaja Riitta Säterille (riitta.sateri@keva.fi, 050 535 9079). Aloitamme aamupalalla, joten kerrothan samalla mahdollisista ruoka-allergioistasi.

Keva on Suomen suurin työeläkevakuuttaja, joka huolehtii julkisen sektorin eli kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan työntekijöiden eläkeasioista. Kevalla on noin 1,3 miljoonaa henkilöasiakasta. Kunta-alan tulevaisuuden eläkkeitä turvataan muun muassa sijoitustoiminnalla, ja sijoitusten markkina-arvo oli vuoden 2015 lopussa 44,2 miljardia euroa. Organisaation virallinen nimi on Keva. Kuntien eläkevakuutus –nimestä luovuttiin vuonna 2011.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs