Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » Happy Traffic –ideakilpailu starttaa

Folksam

Happy Traffic –ideakilpailu starttaa

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 14:17
Julkaisija: Folksam

Tavoitteena paremman liikennekulttuurin Suomi

Happy Traffic –ideakilpailu starttaa

Suomalaista liikennekulttuuria moititaan usein mm. itsekkääksi, jäykäksi ja hieman ajastaan jäljessäolevaksi. Mitäparempaa liikennekulttuuri on, sitävähemmän Suomessa on onnettomuuksia, sitävähemmän ympäristöärasitetaan ja sitäonnellisempia tienkäyttäjät ovat. VakuutusyhtiöFolksam lähtee nyt etsimään ideaa, jolla liikennekulttuurimme paranisi.

Liikennekulttuurilla tarkoitetaan esimerkiksi omaa toimintaa, toisten huomioimista ja yleistä käyttäytymistä liikenteessä. Liikennekulttuurin kohentumisella on monia positiivisia vaikutuksia. Liikenteestämme tulee joustavampaa, ympäristöystävällisempää, turvallisempaa ja vähemmän stressaavaa.

“Meille on tärkeää, että ei vain voivotella, vaan asioille tehdään jotain. Ajattelimme, että parhaat ideat löytyvät tien päältä, joten käynnistämme nyt ideakilpailun ja katsomme sitten, millaisilla ideoilla ja miten liikennekulttuuria voisi maassamme parantaa”, kertoo Patrick Holm Folksamin johtaja, Jakelu & Markkinointi.

Happy Traffic –ideakilpailu tekee yhteistyötä samaan aikaan käynnistyvän Onnellisten Ajokoulun kanssa. Onnellisten Ajokoulu on Suomen Mazdan järjestämä koulutus kuljettajille, jotka hakevat lisää varmuutta ja onnellisuutta liikenteeseen. Onnellisten Ajokouluun on hakemusten perusteella valittu 12 koululaista.

Folksam lupaa investoida vähintään muutamia tuhansia euroja kilpailun voittaneen idean käynnistämiseen. Myös idean keksijälle on luvassa palkinto.

Happy Traffic –kilpailuidean voittoidean päättää tuomaristo, joka koostuu Folksam Vahinkovakuutus Oy:n, Inchcape Finland Oy:n ja Liikenneturvan edustajista.  Lisäksi tuomaristossa istuvat Mazdan Onnellisten ajokoulun Anna Perho ja Aki Linnanahde.

Suomalaisilla on kevät ja kesä aikaa jättää ideoitaan osoitteessa www.folksam.fi/happytraffic.

 

Lisätiedot:

 

Sofia Paltschik, Markkinointipäällikkö +358 50 5897 682, sofia.paltschik@folksam.fi

Patrick Holm, Johtaja, Jakelu & Markkinointi, +358 505952743, patrick.holm@folksam.fi

 

Liitetiedostot

Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak –konsernia. Folksam Vahinkovakuutus tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia, yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Visiomme on, että ihmiset tuntisivat turvallisuutta kestävässä maailmassa. Olemme henkilökohtaisia, sitoutuneita ja vastuuntuntoisia. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs