Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Vakuutus » ”Ei tarvinnut olla yhtään kysymysmerkkinä” - Matti Suur-Hamarin olkapääleikkaus onnistui

Folksam

”Ei tarvinnut olla yhtään kysymysmerkkinä” - Matti Suur-Hamarin olkapääleikkaus onnistui

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2015 klo 07:00
Julkaisija: Folksam

Paralumilautailun maailmanmestari Matti Suur-Hamarin kausi loppui kolaukseen, kun hän loukkasi olkapäänsä kauden päättäneissä SM-kilpailuissa. Diacorin ylilääkäri ja olkapääspesialisti Harri Heliö tutki olkapään ja päätyi operoimaan sen toukokuun alussa.

-Olkapäässä todettiin nivelkuopan murtuma sekä kapselin repeämä. Heliö operoi olkapään harjoittelun kannalta täydelliseen aikaan ja kaikki sujui hyvin sekä Diacorin ja Folksamin kanssa. Kun selvisi, että olkapää täytyy operoida, soitin Folksamiin ja kaikki eteni todella jouhevasti. Päätökset tehtiin nopeasti ja asiat hoitui aikataulussa, ei tarvinnut olla yhtään kysymysmerkkinä, tyytyväinen lumilautailija kertoo.

Suur-Hamarilla on kädessä kantoside reilun kuukauden ja sen jälkeen edessä on kuntoutusjakso. Olkapään tulisi olla kunnossa heinäkuun loppuun mennessä. 

-Olen nyt lähinnä polkenut kuntofillaria ja pystyn tekemään salilla jalkatreeniä. Heinäkuussa pääsen tekemään enemmän taitotreeniä ja voimaa.

Matti Suur-Hamari on 29-vuotias Imatralla syntynyt vammaisurheilija. Häneltä on amputoitu toinen jalka polvesta alaspäin moottoripyöräonnettomuuden seurauksena. Hän sijoittui Sotšin paralympialaisissa 11:ksi ja voitti tänä vuonna MM-kultaa lumilautacrossissa ja pronssia banked slalomissa. Suur-Hamari harjoittelee yhdessä lumilautacrossin maajoukkueen kanssa. Tulevalla kaudella Suur-Hamarin päätavoitteet ovat menestyä maailmancupissa sekä X-Games –tapahtumassa.

Suomen Paralympiakomitea ja Folksam Vahinkovakuutus solmivat yhteistyön vuonna 2014. Kaikki Paralympiakomitean tukiurheilijat sekä kaksi maalipalloilijaa on vakuutettu Folksamin toimesta.

 

Lisätietoja antaa:

Leena Kummu, Viestintä- ja yhteyspäällikkö Suomen paralympiakomitea, 050 569 1836

Sofia Paltschik, markkinointipäällikkö Folksam Vahinkovakuutus Oy, 050 589 7682

 

Liitetiedostot

Folksam Vahinkovakuutus Oy on osa ruotsalaista Folksam Sak –konsernia. Folksam Vahinkovakuutus tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä vapaaehtoisia että lakisääteisiä vahinkovakuutuksia, yksityis- ja yritysasiakkaille sekä maatalouksille. Visiomme on, että ihmiset tuntisivat turvallisuutta kestävässä maailmassa. Olemme henkilökohtaisia, sitoutuneita ja vastuuntuntoisia. www.folksam.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs